Szerintetek tesztelhetek nemvárt előtt 2 nappal? (expect 25-ös teszt)
Nagyon izgulok, hogy mi az eredmény. A hőm is fent van, és a hasam alja is olyan feszes vagy puffadt. Nem is tudom megfogalmazni. Bal oldalon szűrkál a petefészkem, ez mondjuk eléggé zavar. Annyira szeretnék már tudni valamit.
Köszönöm!
2 nappal előtte már tesztelhetsz, de jobb lenne 10-es teszttel, mert nem biztos, hogy a 25-ös mér kimutatja, mert nem mindenkinek mutatja ki ilyen hamar. ne keseredj el, ha még negativ. ha nem jön meg, akkor tesztelj megint.
bár a legjobb lenne kivárni még ezt a 2 napot...
Köszönöm szépen!
Igen tudom, hogy jobb lenne kivárni még ezt a 2 napot, de olyan lassan megy. És mindig arra gondolok, hogy ki tudja talán már holnap kitatná!?
Köszönöm, nagyon kedves tőled!
Megírom mindenképp ha már tudok valamit.
Lehet, de minek?
És ha negatív, akkor meg jön az a kérdés, hogy nem várt előtt 2 nappal negatív teszt, ugye még reménykedhetek, vagy nem?...
Semmi értelme. Mert mivel vagy előbb, ha 2 nappal előbb tudod meg, hogy terhes vagy? Semmivel. Vagy pláne azzal mivel vagy előbb, ha negatív, közbe meg terhes vagy? Letörsz, mint a bili füle, aztán meg közbe még sincs miért.
Én is nagyon szerettem volna babát, ráadásul nekem mindig is rövidebb ciklusaim voltak, átlag 25 naposak, mégis a 31. napon teszteltem, mert a leghosszabb ciklusom 30 napos volt, így ahhoz mérten csináltam tesztet. És kibírtam. És nagyon örültem neki.
Szóval tesztelni tényleg tesztelhetsz, csak nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!