Mi számít "rágörcsölésnek"?
Ha naponta gondolok rá,hogy sikerült-e és tudom mikor nem kéne megjönnie az annak számít?
Valamint figyelünk,hogy ovu környékén együtt legyünk.
Én mikor elkezdtük, nagyjából sejtettem, hogy mikor van peteérésem, mert éreztem kb. 2-3 napig az ovu fájdalmat. Aztán ahogy közeledett a menstruáció időpontja, izgultam, hogy kb. most kéne, na most fog, kb. hányadik dpo-n vagyok, stb. Ekkor elhatároztam, hogy inkább hőmérőzök, így biztosra tudom, mikor van peteérésem (ami azért is volt fontos, mert nekünk nincs olyan nagy igényünk heti több szexre, meg össze-vissza dolgoztunk, és emiatt igen, időzíteni kellett azért). Így sokkal könnyebb volt, minden reggel láttam, hogy fent van-e még a hőm, és nem izgultam fölöslegesen, hogy na vajon mikor jön meg. De bevallom, hogy ezt részben tudatosságnak, részben rágörcsölésnek tartom, ezzel tisztában vagyok.
Onnantól kezdve, hogy egy pár rászánja magát a gyermekvállalásra, nyilván gondolni fogsz rá, hiszen szeretnéd, hogyha jönne, elképzeled magatokat családként, stb., szerintem ez normális. Van, aki ezt el tudja engedni, és van, aki nem, és sokat gondol rá,- én is az utóbbi voltam.
Nekem a durva az, amikor itt töltögetik fel naponta a negatív teszteket, és karikázgatják a nem létező csíkokat, hogy na ez most pozitív-e a 6. dpo-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!