Mi számít "rágörcsölésnek"?
Ha naponta gondolok rá,hogy sikerült-e és tudom mikor nem kéne megjönnie az annak számít?
Valamint figyelünk,hogy ovu környékén együtt legyünk.
9 te már alapból ràgörcsöltél. Leírod milyen lazán voltatok együtt amikor “tetszett” az első 3 hónapban, majd kifejtes, hogy nem “jókor” voltatok együtt, mert nem akkor volt ovud, amikor hitted, ergo, nem “jókor” teperted le a kant. És utána közlöd, hogy 3 hónap ment a kukába. Na ez nem így megy annál, aki nem gorcsol rá. Annak nem megy a kukába a 3 hónap mert pont nem is érdekli, hogy épp összejött e vagy nem. És nem tartja számon mikor szexeltek és az vajon jó időpont volt e.
De mondom, nincs ezzel gond, ha valaki ragorcsol, csak az a gaz, ha maga előtt tagadja.
Bizonyos szempontból en is ragorcsoltem, nincs ezzel baj szerintem, ha valaki szeretne valamit nyilván tesz érte. Csak nem szabad egészségtelen mértékbe csúszni meg negatív teszteket pozitívnak vizionálni.
Hiába pontoztok le, így van. Ha valakinek egészségügyi problémája van, ami gátolja a teherbeesést, édes mindegy, hogy rágörcsöl-e vagy nem. Márpedig az esetek nagyon nagy részében konkrét oka van, miért nem sikerül.
Maximum a nagymértékű stressz lehet hatással a termékenységre, de az ilyen ritka. Vagy ki hol olvasta, hogy a “rágörcsölés” miatt nem sikerül? A gyakorin? Az ezo tv-n? Igazán érdekelne, tudtok-e errre valami tudományos magyarázatot, ha ennyire hisztek benne.
18 nem en pontoztalak le, de! A spektrumon ment anno egy lombikos sorozat. Ott a prof mondta, hogy ő nem
Kezel nem házasokat (nyilván ott nem feltétel, mint itthon, nem emlékszem, Amerika volt-e vagy GB), mert sokszor ha a párok összeházasodnak, a nőkről már leesik egy akkora teher, hogy sikerul spontán is.
Egyébként egész biztos vagyok benne, hogy van erre statisztika, ha nagyon keresnénk. Mint ahogy en is ismerek olyan házaspárt ahol nincs, vagy nem olyan mértékű a probléma, hogy magától ne sikerülne és mégse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!