Mi számít "rágörcsölésnek"?
Ha naponta gondolok rá,hogy sikerült-e és tudom mikor nem kéne megjönnie az annak számít?
Valamint figyelünk,hogy ovu környékén együtt legyünk.
Sejtettem,hogy lesz ilyen válasz :)
Van akinek úgy összejött,hogy "rágörcsölt"?
De jó neked😁 mi is szabtunk ehy időt mégpedig a márciust...szerintem én ezért görcsölök rá ennyire. Nekem os a 4. lenne ha összejön.
3-as
Én a 8-9 hónapban engedtem el, már csak azt figyeltem kb mikor kellene megjönnie. De már nem nézegettem a ciklus naptárt meg semmi. 10. Hónapra jött össze.
Nehéz, mert nem nagyon lehet befolyásolni az ilyen gondolatokat :)
Szerintem meg ez a "rágörcsölés" nagyon destruktív stigma amit itt sokan előszeretettel használnak, pláne akiknek hamar összejött - de tuti, hogyha ők is sok hónapja próbálkoznának, vágynának rá és látnák hogy mindenkinek megjön, se felhőtlenül élnék meg az időszakot.
Mi első 3 hónapban együtt voltunk, ahogy tetszett, semmi. Utána elkezdtem hőmérőzni (rágörcsölés, kiáltják sokan), hogy kiderüljön, van-e ovum. Hoppá, kiderült, rosszkor voltunk együtt, nem akkor volt ovum, amikor gondoltam, ergo 3 hónap ment a kukába, és ment volna a többi is ha nem állok rá a témára. Aztán, mivel a hőmérőzés csak utólag mutatja az ovut, ovutesztelni is elkezdtem nemrég (tudom, maga vagyok a görcs már, mi? :)).
Mivel tudom a luteálisom hosszát, így tudom, mikor van a nemvárt napja és mikor kell tesztelni. Akkor pedig gondolok a témára bőven, és reménykedek illetve szomorkodok.
Akinek ez rágörcsölés, hát gondolja csak, de Kérdező, miért befolyásolna téged mások véleménye, értékrendje? Ha mások véleménye szerint élnék, nem itt tartanék az életben, a gyerekvállalásban meg sehol nem tartanék, mert rosszkor szexelnénk és azt se tudnám, van-e ovum egyáltalán.
Egyetlen esetet emelnék ki, ha már önrontóvá válik a folyamat: ha depressziós leszel (nem 1-1 napi szomorúságra értem), ha nem tudsz másról beszélni, ha megromlik a házasságod, ha undorodni kezdesz a szextől. Ez az igazi lelki görcs, amit szerintem el kell kerülni, nem az, hogy megfigyeled és megismered a tested, és nem "d-gsz a világba".
Ja és mielőtt kapnám az ívet - bizony, irigylem azokat akiknek összejött, hamar, jó nekik-nektek. Nekem más az utam, ezt elfogadtam, és épp ezért nem is érdekel, más mit gondol arról, hogyan élek és hogyan tervezzük a gyerekvállalást. :)
Köszönöm a válaszokat,jó olvasni...
Igazából sokszor hallani,ha elengeded akkor jönni fog...az érdekelt volna hol a határ ahol amikor már rágörcsölés miatt nem jön a baba és egyáltalán tenyleg így van e...
Befolyásolhatja e a teherbeesést?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!