Ha kitörlöm a hüvelyemből az ondót akkor lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Úgy értem. Belém élvezett. Majd kifolyt a maradékot meg kitöröltem WC papírral. Másnap is..2020. okt. 22. 13:13
2/31 anonim válasza:
Fuu b@zdki. Hol a kötél? Kellemes baba várást.
3/31 anonim válasza:
Ahogy elélvez a párod, abban a szent pillanatban bekerül a méhszájon át a megfelelő helyre a sperma. Onnan nem tudod kitörölni..... se kizuhanyozni, se kicsalogatni. Ne legyél ennyire buta. Ha nem akartok gyereket, védekezzetek. Ha ennyire egyszerű lenne a megoldás arra, hogy ne legyen gyerek, nem létezne óvszer, fogamzásgátló meg egyéb hormonális fogamzásgátló szerek.... Használd az agyad is mielőtt ekkora butaságot kérdezel.
5/31 anonim válasza:
Nem. Nem tudod. Ha nem akarsz terhes lenni használj gumit. Vagy fogamzasgatlot. Most meg menj el és kérj egy esemény utáni tablettát a nogyogyasztol.
8/31 anonim válasza:
Esemény utáni se fog rajta sokat segíteni szerintem
9/31 anonim válasza:
Szeretem az ilyen kérdéseket. Ilyenkor jön rá az ember; hogy a magyar iskolákban történő felvilágosítást nagyon rosszul végzik el a "szakemberek"; hogy a szülők le se szarják a felvilágosítást és mindent a gyerekre hagynak, hogy majd az iskola megoldja. Szomorú látkép.
Vagy csak rájön az ember, hogy egy troll próbál vicces lenni. Remélhetőleg ez történik most is.
10/31 kicsibarany válasza:
Mivan? Belülről WC papírral törlöd át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!