Lehetséges hogy szeptember közepére legyen babám?
Sziasztok! Tudom valaki hülyének fog nézni de leírom akkor is.
Anyukám szulinapja szeptember 24.-én van és minden álma hogy egy unokájával együtt unnepelhesse mert neki ez lenne a legszebb szulinapi ajándék.
Nekem már van egy kislanyom, ő az első unoka, decembertől meg ráállunk a babaprojectre(kistesot szeretnénk)
Nekem 35 napos ciklusom van, kb mikor lehetek úgy együtt a férjemmel hogy nagy esélye legyen hogy szeptemberre lehessen babánk?
De felek attól is hogy nem sikerül elsőnek a baba, bár anno elsőnek sikerült, de na, bennem van a félsz 😔
Köszönöm előre a válaszokat
Őszintén, ha most azt írom, hogy én élőben ugyanúgy a szemedbe elmondanám ugyanígy, elhinnéd? :D Nem hinnéd el, én meg nem érzem, hogy magyarázkodni kellene, mindenesetre azt továbbra sem sikerül megmagyaráznod, hogy hogyan egyezteted össze a cukika éned azzal, hogy rossz karmát kívánsz másoknak ;)
De uncsi is már őszintén szólva, tovább is állok, éljed tovább a barbi álmot, tudod, "Nem rosszból" mondom ;)
Az, hogy az első gyerek elsőre összejött, nem jelenti azt, hogy a második is össze fog. Pláne, ha annyira akarja az ember. Örülj, ha teherbe esel, végigviszed rendesen és egészséges gyerek születik belőle, nem te leszel az 1 a 4-ből.
Az esetleg nincs eltervezve, hogy fiú legyen vagy lány? Mostanában a nemre is igencsak verik a nyálukat néhányan, aztán ha nem a kívánt nemű lesz a gyerek depresszióba esnek, kész röhely.
"és igen, szomoru hogy ilyen felfogású emberek vannak akik ezt belekovacsoljak a gyerekeikbe, ezáltal ok is ilyenek lesznek.. de ez van, lehet szelektalni🙏🏻😁"
Milyen felfogású? Köze nincs a felfogáshoz. A tapasztalathoz van koze: a bölcsiben és az oviban se szerették a gyerekek, ha valaki más ugyanaznap ünnepelte a születésnapját. Különleges nap, maganak akarja. Nincs is ezzel gond. Nagyobb gyereknel mar mas kérdés, ott lehet, hogy tetszik neki.
De pl ott a te már meglévő gyereked, aki egyik családtaggal se született egy napon. Akkor ő most különleges ezert, vagy szerencsétlen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!