Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy szeptember...

Lehetséges hogy szeptember közepére legyen babám?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom valaki hülyének fog nézni de leírom akkor is.

Anyukám szulinapja szeptember 24.-én van és minden álma hogy egy unokájával együtt unnepelhesse mert neki ez lenne a legszebb szulinapi ajándék.

Nekem már van egy kislanyom, ő az első unoka, decembertől meg ráállunk a babaprojectre(kistesot szeretnénk)

Nekem 35 napos ciklusom van, kb mikor lehetek úgy együtt a férjemmel hogy nagy esélye legyen hogy szeptemberre lehessen babánk?

De felek attól is hogy nem sikerül elsőnek a baba, bár anno elsőnek sikerült, de na, bennem van a félsz 😔

Köszönöm előre a válaszokat

2020. okt. 20. 16:10
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Na megint nem tudsz eretlmezni..

Egy szoval se mondtam hogy én jó vagyok..

Azt meg szerintem mindenki maga dönti el milyen hitben el😌

Te nálad egyedül a 100%-os citromlé savanyubb csak, ennyi.

És leírtam, hogy az nem érdekel aki csak azért ír ide, hogy bele kössön.

2020. okt. 20. 19:25
 22/36 A kérdező kommentje:

21.

Te igaz úgy írhatsz ahogy akarsz, nemde? Majd megsértődsz azon hogy azt írom hord el innen magad?

Azt nem veszed észre hogy miért?

Ennyire nem tudtok egy szöveget értelmezni könyörgöm?

De az nagyon megy nektek hogy mindenbe belekossetek!

Igen jövök a karmaval mert az ilyen emberek mint ti, azok ezt kapják..

Ti azt akarjátok hogy mindenáron igazatok legyen és kész.

Nem nem anyámnak fogok szulni, ilyen nagy bűn hogy szeretném ha együtt tudna ünnepelni ilyen formában a család?

Keserű lelkuek vagytok igen, mert ti a szálkát megtalaljatok, de magatokban a gerendát nem!

2020. okt. 20. 19:29
 23/36 anonim ***** válasza:
63%

Senki nem mondott semmi rosszat, senki nem személyeskedet, addig amíg el nem kezdted keserű lelkű, élettelen szemétnek titulálni azokat aki nem támogatja azt, hogy szülj ajándékba egy gyereket az anyádnak. Ez csak rólad állít ki bizonyítványt. Nem azokról, akik elmondták, hogy ez nem jó ötlet és rávilágítottak arra, hogy a gyereknek milyen érzés lehet.

21-es vagyok és akkor írtam ide először.

U.i.: nekem van olyan ismerősöm, aki a testvérével együtt ünnepelte a születésnapját és gyűlölte, mert még egy saját születésnapi bulit se kapott, mert mindig együtt kellett ünnepelni.

2020. okt. 20. 19:37
 24/36 anonim ***** válasza:
13%
De, igen. Én a kérdezővel értek egyet. Azt nem értem, hogy ha valakinek nem szimpatikus egy kérdés, miért kell alatta kötekednie? A trollok pszichológiája félelmetes. És annyi van itt, mint nyáron vízparton a szúnyog.
2020. okt. 20. 19:39
 25/36 A kérdező kommentje:

23

Aki normálisan leírta a véleményét annak megköszöntem és ennyi, olvasd vissza ha a lelkednek így könnyebb.

De azt hogy te itt dirigalj és bele köss mindenbe azt nem fogom eltűrni! Mert nem vagy te senkim és kesz!

Rólad vajon milyen szegénységi bizonyítványt lehetne kiállítani? Erthetetlenseg?

De tudod én nem magyarazkodom mert nincs miért. Normálisan fel tettem egy kérdést és te mindenen átgázolva nem tudsz adni egy normális választ mert jossz azzal, hogy én milyen rossz ember vagyok, holott semmit nem tudsz rólam!

Képzeld el én nagyon hiszek a karmaban mert az ilyen embereket talál meg..🙃

2020. okt. 20. 20:10
 26/36 anonim ***** válasza:
71%
Miért lenne ez trollkodás? Minden jóérzésű embert kihoz a sodrából, ha álszent, negédes emberek pokolra kívánnak másokat egy egyszerű véleménykülönbség miatt. Az életben sincs másként, hogy ilyenkor tükröt kell állítani.
2020. okt. 20. 20:12
 27/36 A kérdező kommentje:

Azt is leírtam nyilvan nem állandóan anyámmal tartanánk meg a szulinapjat, hanem lenne sajátja.

De ebbe is bele lett kötve amit abszolút nem értek, hogy miért..

24

Én semmi olyat nem kommentalok ami nekem esetleg nem szimpatikus kérdés. Szerintem ez a normális de valakinek nem🤦🏼‍♀️ Neten szeretik sokan kiélni magukat mert otthon elnyomasban élnek.

2020. okt. 20. 20:14
 28/36 A kérdező kommentje:

Már megint úgy alkotsz véleményt hogy semmit nem tudsz rólam, hat ez kesz😁

Nem a pokolra kívántam semmit, ne kombinalj. Értelmezni kene az írást ennyi.

2020. okt. 20. 20:16
 29/36 anonim ***** válasza:
80%
Itt írod már nem tudom hanyadik hszedben, hogy dolgozik a karma, ez azzal egyenlő, hogy szerinted az általad rosszindulatúnak gondolt embert utoléri a végzete, és megbűnhődik a viselkedése miatt. Vagy tán azt akarod bemesélni, hogy jót kívánsz? ;) na, ezért nem lehet elengedni, mert tipikusan az az ember vagy, aki utólag magyarázza a bizonyítványt. Ráadásul te is úgy alkotsz véleményt, hogy semmit nem tudsz itt senkiről, mégis már ránk raktad a billogot, hogy elnyomásban élünk otthon. Az interneten vagy, jobb ha hozzaszoksz, hogy itt kifejtheti mindenki a velemenyet függetlenül attól, hogy ki van mögötte.
2020. okt. 20. 20:32
 30/36 anonim ***** válasza:
20%
Ugyanmár! Az életben kettőt se szólnál, ha szemben állnál vele, nemhogy ilyen szöveget lenyomj!
2020. okt. 20. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!