Lehetséges hogy szeptember közepére legyen babám?
Sziasztok! Tudom valaki hülyének fog nézni de leírom akkor is.
Anyukám szulinapja szeptember 24.-én van és minden álma hogy egy unokájával együtt unnepelhesse mert neki ez lenne a legszebb szulinapi ajándék.
Nekem már van egy kislanyom, ő az első unoka, decembertől meg ráállunk a babaprojectre(kistesot szeretnénk)
Nekem 35 napos ciklusom van, kb mikor lehetek úgy együtt a férjemmel hogy nagy esélye legyen hogy szeptemberre lehessen babánk?
De felek attól is hogy nem sikerül elsőnek a baba, bár anno elsőnek sikerült, de na, bennem van a félsz 😔
Köszönöm előre a válaszokat
Drukkolok neked és bízom hogy sikerül neked 😊
Örülök hogy vannak akik leszűrik a lényeget és nem folyton a biologiaval takaroznak..
Így van tervben, remenykedek és imadkozom🙏🏻💋
14!
Magánvélemény. Jogod van hozza. Nekem is a magaméhoz.
14
Nagyon sajnálom hogy már nem el a nagypapad! 😭
..és igen, szomoru hogy ilyen felfogású emberek vannak akik ezt belekovacsoljak a gyerekeikbe, ezáltal ok is ilyenek lesznek.. de ez van, lehet szelektalni🙏🏻😁
Értelmezés neked nem megy úgy látom!
Mivel nem ismersz ne feltételezz ilyet rólam, koszi!
Tudod a karma megtalál mindenkit, a listáján te is ott vagy, nyakamat teszem ra😜
Elfogadtam mikor elottetek normálisan leírtak, utána akik jöttek csak belekötöttek, és azt én nem kértem.
Otthon legyél okos!🤦🏼♀️🙏🏻
Kedves, kérdező, te egy mérhetetlenül rosszindulatú, agresszív nő vagy. Nem tudom, hogy képzeled azt, hogy így beszélj egy emberrel. Mi az, hogy hordja el magát és mi jogon mondod azt valakire, hogy keserű lelkű? Azért, mert szerintük hülyeség, amit szeretnél?
Mert tényleg az, konkrétan az anyádnak akarsz szülni, nem magadnak vagy férjednek, hanem az anyádnak, mert milyen szupi dolog lenne, ha együtt tudnák ünnepelni a születés napjukat. A karma, egyedül téged fog megtalálni, amiért ilyen rosszindulatú, agresszív, buta nő vagy, aki másoknak szeretne rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!