Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok !10.15 -én kaptam...

Lombikosok !10.15 -én kaptam Vissza 5 napos embriót mai napon 10 .20 -ÁN elkezdtem barnazni de pont ezen napon kel megjöni is. Akor most nem sikerült nekem ? Orvos hívtam sajnos csak NOv -2 lesz bent 😞volt valki így hogy mégis sikerült neki ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 08:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Mellfájdalom a hormonkezeléstől van.
2020. okt. 21. 09:10
 22/34 A kérdező kommentje:
Szia hívtam azt monta hagyam Aba mindent mert akor ezek szerint nem sikerült de orvos az nics azt monta faj nagyon melem jövő héten hívjam montam alig bírom kezemet is emelni de rettentően faj
2020. okt. 21. 09:49
 23/34 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom:-( Mellfájdalom valószínűleg elmúlik ahogy a gyógyszereket abbahagyod.
2020. okt. 21. 09:55
 24/34 A kérdező kommentje:
Szia had kérdezem már tuc olyat hogy fagyi baba sikerült mert nekem van 3 db fagyi babám 5 naposak és azt hogyan ültetik be ?
2020. okt. 22. 08:01
 25/34 A kérdező kommentje:
Szia meg aztis kérdezném hogy most vérzek kel jöni darabos vérnek vagy mint ahogy szokot ?
2020. okt. 22. 08:03
 26/34 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk 2 fagyasztott beültetés volt, mind a 4 embrió megtapadt. Vetélés lett végül, de nem azért mert fagyasztottak voltak. Most fogunk majd vizsgálatokat csinálni a vetélés miatt.

Szokták mondani, hogy a fagyasztott beültetés azért jobb mert nem kapsz annyi gyógyszert, és nincs agyon terhelve a szervezet. Valaki pedig ellene van, de mi így láttunk először pozitív tesztet.

Ha van normális ciklusod akkor úgy ültetik be. Nekem nincs, így engem stimulálnak. Tüszőrepedéstől számítva 5.napon ültetik be. Aznap olvasztják ki, és ha sikerül a kiolvasztás (nem sérül) akkor ültetik be. Beültetés ugyanúgy történik, minden ugyanúgy van (progi pótlás, 2 hét várakaozás).

Mivel 5 napja ültették be, és már vérezni kezdtél, így meg sem tapadt sajnos. Így egy menstruáció szerűnek kell lennie. Annyi, hogy erősebb lehet a sok progi miatt.

2020. okt. 22. 08:23
 27/34 A kérdező kommentje:
Hat én úgy gondolom nagyon késő ültettek be mert szeptember 22 volt meg október 10 -én volt punkcio után 15 beültetés és én hiba szurtam magam nekem pontosan 20 megis jöt ahogy kelet 28 ciklus és nekem mindig pontos és én ez-e gondolom hogy nagyon kesű ültettek be
2020. okt. 22. 09:30
 28/34 A kérdező kommentje:
Orvos anyira Szász százalékosan monta hogy meg ase fel tetézte hogy mivan ha nem sikerül akor hogy van fagyi babák azt monta ez Bisztos hogy meg tapad
2020. okt. 22. 09:32
 29/34 anonim ***** válasza:

Nem ültették be későn, ezt így szokták. A progi pótlás pont azért van, hogy kitolja a ciklust. Nekem amíg használom meg se szokott jönni(még vetélésnél se). Leírom nálam, hogyan volt, hogy lásd ezt így szokták csinálni: 07/01-én megjött, nálam nem volt punkció mert fagyasztott volt, de ha lett volna akkor 11-én lett volna. Beültetés 17-én volt, mivel nekem is 5 naposak voltak. Szóval eléggé hasonló a kettőnké. Márciusban is hasonlóan volt nekem.

Az nem baj, hogy bíztat az orvos. Azt mégse hajtogathatja, hogy úgyse sikerül. Ha nem sikerül majd akkor megbeszélitek a továbbiakat, nálunk is mindig így volt. Feltételezni/reménykedni kell, hogy sikerülni fog.

2020. okt. 22. 09:52
 30/34 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom de ara is gondolk hogy vagy 2 napot ki hagytam inekcio mert nagyon roszul votam meg nagyon ilyen kiütéssel jot ki azt monta orvos hogy elég ha minden másnap és én ki hagytam 2 napot nem tudom de melem így bevan dagadva fájdalom csillapító t szedek ra
2020. okt. 22. 10:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!