Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok !10.15 -én kaptam...

Lombikosok !10.15 -én kaptam Vissza 5 napos embriót mai napon 10 .20 -ÁN elkezdtem barnazni de pont ezen napon kel megjöni is. Akor most nem sikerült nekem ? Orvos hívtam sajnos csak NOv -2 lesz bent 😞volt valki így hogy mégis sikerült neki ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 20. 08:34
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
54%
Valószínűleg nem, de azért még egy kicsi remény van.
2020. okt. 20. 08:43
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Tudom milyen érzés, de még ne add fel! 5 nap telt el a beültetés óta, akár lehet beágyazódás, hematóma, sokminden. Nekem 2-őt ültettek be, és az egyik elkezdett felszívódni azért barnáztam/véreztem.

Habár azt nem értem, hogy miért ilyen későn ültették be neked, hogy most kell megjönnie. 5 napos embriót nekem 17-18. napon ültettek be. Olvastam már olyat is, hogy valakinek amikor meg kellene jönnie barnázik, mert a szervezet még arra emlékszik.

Drukkolok neked! Kitartást!

2020. okt. 20. 08:43
 3/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm választ ! Punkcio 10 volt és 15 én kaptam vissza pedig orvos nagyon monta hogy embrió nagyon jó és Bisztos meg tapad mert ha skálát néznék akor ez 10 skála és ez embrió 10 mos meg el keztem barnazni 😞😞
2020. okt. 20. 11:17
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok: milyen progeszteront kaptál? Valamelyik enyhe vérzést, azaz barnázást is csinálhat. Nekem 3 lombik volt, mindnél barnáztam. Elsőnél lettek az embriók, de nem sikerült a terhesség. 2. és 3. beültetésből terhesség lett, de később elvetéltem.
2020. okt. 20. 11:27
 5/34 A kérdező kommentje:
Prolutex inekciot és kúpot de inekciótól kispatogtam nagyon monta orvos 2 naponta szúrjam
2020. okt. 20. 11:33
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem ennek a tájékoztatóját, ez is azt írja, hogy lehet mellékhatás a vérzés. Nagyon gyakori mellékhatásoknál van. Kúp nevét nem írtad, de lehet annak is van ilyen mellékhatása.

Nekem is a dokim tippelt erre amikor nem volt hematómám. De ne hagyd abba, mert fontos a progi pótlás, fontosabb minthogy vérzel picit.

Amíg nincs meg a vérvétel, addig ne add fel! Bízz benne, hogy sikerül!

2020. okt. 20. 11:41
 7/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm olyan aranyos vagy 😘
2020. okt. 20. 11:47
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen😊, szurkolok nagyon🤞🤞🤞 majd írd meg mi lett😉
2020. okt. 20. 11:52
 9/34 A kérdező kommentje:
Cyclogest kupot most beszéltem aki kaaliba fel veszi telfont montam hogy 5 napos embrió 5 napja van be ültetve és el keztem barna kis vérzés azt mongya az nagyon korai lene továbbra is csinajam ha nagyon verzek holnap hívjam és megbeszejük Azt mongya majd 14 napra tesztejek montam neki pont máma kelene megjöni is azt mongya azt injekcióval át van varialva most akor nem tudom hogy mi van
2020. okt. 20. 12:30
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok: igen a cyclogest-nek is van vérzés mellékhatása. Valakinek megjön a menstruáció progi pótlás közben is, de gyakoribb, hogy nem jön meg csak ha abbahagyod. Én a 3.nál nemcsak barnáztam, hanem véreztem is. Ha menstruáció mennyiségű jön az már baj. A gyógyszerekkel kitolják a ciklusod, így jóval hosszabb. Beültetés után 14 nappal kell tesztelni. Szokott lenni vérvétel is, ha negatív lenne az eredmény akkor kell abbahagyni a gyógyszert, és rá pár napra jön meg. Sokaknál van vérzés terhesség alatt, nemcsak lombiknál.
2020. okt. 20. 12:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!