Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy összejött a baba?

Lehetséges hogy összejött a baba?

Figyelt kérdés
Péntekre vártam a mensit, előtte héten és különösen csütörtökön az összes szokásos előjel megvolt: hisztis voltam, érzékeny, fájt a mellem és a derekam. Azt mondtam nem baj, holnap megjön, minden rendben lesz. Páromat is ezzel nyugtattam, amikor hirtelen felindulásból leüvöltöttem a fejét mert megint kimostam egy zsebben hagyott zsepit. Persze bocsánatot kértem, megbeszéltük, de másnap mégsem jött meg. És azóta sem. Megszakítással védekeztünk, nem tervezünk gyereket. (Tudom hogy nem biztonságos, párom akarta így, nem tudtam meggyőzni...) Szóval azóta sem jött meg és azon gondolkozom hogy terhes lehetek e. Nem kéne más tüneteknek is jelentkezniük? És ha terhes vagyok, akkor miért jelezte a testem hogy másnap biztos megjön? És ha jelezte és nem vagyok terhes miért nem jön meg?
2020. okt. 19. 14:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Parod ha nem akar gyereket huzzon gumit. A megszakitas nem szamit vedekezesnek.
2020. okt. 19. 17:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha valóban nem akar gyereket, akkor tudnia kell, hogy ezzel a módszerrel simán becsúszhat... Én is élő példa vagyok erre. Mondjuk nálunk vetélés lett belőle. De ez csak egy dolog.

Én se hittem volna, hogy lehetséges így teherbe esni. Pedig de.

Teszt!!!

2020. okt. 20. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!