Akiknek több hónap vagy akár 1 év is volt mire összejött a baba: lehetséges, hogy azért, mert mindig sikerült elkerülni a termékeny napokat?
Létezik, hogy valakik mindig mellétrafáljanak? Vagy más oka lehet, hogy csak több hónap után jön össze?
Azért merült fel bennem a kérdés, mert már próbálkozunk pár hónapja, de még semmi. Viszont pontosan tudom, mikor van ovum, és előtte, meg aznap mindig összebújunk, és mégsem.
Itt is olvastam több válasz, kinek hány hónap után jött össze, de legtöbben azt mondják, nem számolgattak semmit, csak csinálták, amikor jól esett. Létezhet, hogy azok a párok, akiknek pl csak 8-10 hónap alatt jött össze, mindig rosszul időzítették az együttléteket, és azért tartott ilyen sokáig?
A kérdésedben azt írod, hogy azért nem sikerülhet-e a baba, mert talán elkerülik a párok a termékeny napokat?
A kifejtésben: "..pontosan tudom, mikor van ovum, és előtte, meg aznap mindig összebújunk, és mégsem."
Akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!