Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal múlt szombaton voltunk együtt utoljára. Ovuláció után 2-3 nappal és történt egy kissebb baleset, érintkeztem az előváladékkal. Ez volt egy hete. Pár nap múlva kellene megjönnie. Szerintetek ebből lehet valami? Köszi előre is :)

2020. okt. 18. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz.
2020. okt. 18. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. okt. 18. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:
64%
Ha előváladék került beléd, akkor lehetsz terhes, igen (ha szedsz rendszeresen fogamzásgátló tablettát). Vettél be akkor esemény utánit?
2020. okt. 18. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel nem tudhatod, hogy mikor van peteérésed, és az érintkezés előváladékkal nagyon tág fogalom, lehetsz. Amúgy meg esélye mindig van, csak a teljes önmegtartóztatás nyújt 100% védelmet.
2020. okt. 18. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem figyeled az ovut így egyetértek az előttem szólóval. Nem tudhatod mikor van pontosan.

Alapvetően 2 nappal ovu után már nagyon pici az esélye, 3 nappal meg már nem is lehet teherbe esni. Érintkeztél az előváladékkal... ez ugyan mi a túrót jelent? A hajad? a kezed? A feneked vagy mid érintkezett?

Behatolás nélkül nem lesz terhesség előváladékból sem. Ha berakta a farkát akkor lehetsz terhes. Egyébként baromi nehéz előváladékból teherbe esni... nekem ilyen esetben azért nem fordulna meg a fejemben terhesség, max, ha már ott tartanék, hogy késik.. de még ugye az se jelent terhességet.

Nem akarsz gyereket, tanulj meg védekezni.

2020. okt. 18. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!