Van esetleg otletetek, hogy lehet minel konnyebben teherbe esni?
Ezt az oldalt böngészd át: [link] be is kopizhatnám az egészet, de egyszerűbb linkelni. :-)
Jó babásodást!
Nekem 2ből 2szer bejött az,hogy elmentem petesejt-ultrahangra.Kiszámoltam a körülbelüli peteérésemet,előtte 1 nappal elmentem és pontosan meg tudták mondani,mikor lesz tüszőrepedésem.És akkor voltunk együtt,meg másnap.
Egy 1 éves kislány ,13hetes terhes anyukája :-)
Tudom unásig hallhattad már azt, hogy nem szabad görcsösen akarni. Hát én is ilyen voltam. Tesztek tucatjait vásároltam meg, persze mind negatív lett. Minden apró dolgot már rögtön "tünetnek" véltem, pedig hű de nem így volt. Maximalista típus vagyok, tehát ha valamit akarok azt véghezviszem. Nos ez a gyermekvállalásnál baromira nem működik. Sokat böngésztem én is ezt az oldalt, nagyon sok hasznosat olvastam, de nem szabad görcsölni, abba bele lehet bolondulni. Tapasztalatból mondom. Erőt vettem magamon, nem stresszeltem azon hogy végre melyik hónap lesz pozitív. És összejött. Eltelt egy év és pozitívat teszteltem.
Most 14 hetes kismami vagyok. Sok sikert, no stressz!
Szia!
Mi is február óta próbálkozunk és még semmi. Pedig már nagyon várjuk a pocaklakót.
Mikkora nem várod?
Én a hétvégére nagyon nem várom.
A
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szia.Olvasd ezt végig és próbáld ki annyit megér.Én is csinálom.Nagyon jó.Bár ezt a linket már nem tudod letölteni de az alexandra könyvesboltban meg tudod venni a könyvet.Megéri 2300 ft. körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!