Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegyt - menstruáció...

Clostilbegyt - menstruáció késése?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy aki clostilbegytet szedett, annak hosszabb volt-e a ciklusa, mint egyébként?

Nekem 28 naposak szoktak lenni a ciklusaim, de az utóbbi fél évben mindig barnazgattam már 6 nappal előtte is, volt hogy 21 napra jött meg. Most először szedtem clostilbegytet, ma vagyok a 30.napon, ovulációm két hete csütörtökön volt, és eddig barnazasnak, vérzések, fájdalomnak jele nincs.

Nem tudom, a terhességi teszt ilyen korán biztosan kimutatna e a terhességet. Félek beleelni magam, lehet, hogy csak a gyógyszer miatt tolódott ki a ciklusom?

Persze tudom, hogy az idő majd mindent eldont, meg hogy minden eset egyedi, csak tapasztalatokra lennék kíváncsi.

2020. okt. 8. 20:47
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatás, várok még pár napot, hétvégén csinálok még egy tesztet, ha nem jön meg addig, aztán hétfőn elmegyek nőgyógyászhoz. 😔
2020. okt. 14. 10:09
 12/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, és neked hány nap késés után lett halvány teszted?
2020. okt. 14. 10:30
 13/27 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan igy volt és azóta már 3 éves!! Ez nem kémiai terhesség csinálj másik tesztet pl xepli vagy gabriel és gratulálok
2020. okt. 14. 15:08
 14/27 A kérdező kommentje:

[link]

Ma reggel ilyen lett, bár ez 2x olyan érzékeny teszt, és már 10.napja késik... Remélem, nem méhen kívüli. Hétfőn vagy kedden megyek orvoshoz.

2020. okt. 17. 08:54
 15/27 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ez egyértemű pozitív <3 Gratulálok! Méhen kívüli terhesség esetén nem lenne gyengébb, mint normális esetben, csak amiatt, hogy nem annyira erős, nem tartanék tőle :) Lehet, hogy csak később fogant, vagy egyszerűen nincs annyi hCG a szervezetedben. Boldog babavárást!
2020. okt. 17. 09:12
 16/27 A kérdező kommentje:

Jaj, bárcsak így lenne!

Csak azért félek, mert a 20-as teszttel a 3. És 6. Napon is halvány lett a teszt, nem erősödött. És most a 10. Napon a 10-es teszt se túlságosan erős, ahhoz képest, hogy már annyi idő telt el. Ovuláció 24-én volt..

De köszönöm a biztatás!

2020. okt. 17. 09:29
 17/27 anonim ***** válasza:
nem lenne mitől elszíneződnie, ha nem lenne benned hCG, ami csak terhességtől van :) Ezek a tesztek nem mérik a hCG mennyiségét, csak hogy van-e, nem mindenkinek egyformán erős, ne izgulj!
2020. okt. 17. 10:12
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. okt. 17. 10:41
 19/27 A kérdező kommentje:
Nos a doki azt mondta, lát ott valamit, de kicsi és lapos, nem úgy kene kineznie, sajnos szerinte missed ab. Egy hét múlva megyek még kontrollra, de nem igazán lát esélyt.
2020. okt. 22. 06:42
 20/27 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( Akkor mégis csak oka volt a nem erősödő teszteknek :( Gyors felépülést és sok sikert!
2020. okt. 22. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!