Clostilbegyt - menstruáció késése?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy aki clostilbegytet szedett, annak hosszabb volt-e a ciklusa, mint egyébként?
Nekem 28 naposak szoktak lenni a ciklusaim, de az utóbbi fél évben mindig barnazgattam már 6 nappal előtte is, volt hogy 21 napra jött meg. Most először szedtem clostilbegytet, ma vagyok a 30.napon, ovulációm két hete csütörtökön volt, és eddig barnazasnak, vérzések, fájdalomnak jele nincs.
Nem tudom, a terhességi teszt ilyen korán biztosan kimutatna e a terhességet. Félek beleelni magam, lehet, hogy csak a gyógyszer miatt tolódott ki a ciklusom?
Persze tudom, hogy az idő majd mindent eldont, meg hogy minden eset egyedi, csak tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Ma reggel ilyen lett, bár ez 2x olyan érzékeny teszt, és már 10.napja késik... Remélem, nem méhen kívüli. Hétfőn vagy kedden megyek orvoshoz.
Jaj, bárcsak így lenne!
Csak azért félek, mert a 20-as teszttel a 3. És 6. Napon is halvány lett a teszt, nem erősödött. És most a 10. Napon a 10-es teszt se túlságosan erős, ahhoz képest, hogy már annyi idő telt el. Ovuláció 24-én volt..
De köszönöm a biztatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!