Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Orvosom clostilbegyt - et írt...

Orvosom clostilbegyt - et írt fel. Menstruáció második napján kell kezdenem szedni 5 napig.. És utána?? Azt már nem mondta. 3 havi adagot írt fel. Aki szedi vagy szedte hogyan kellett?

Figyelt kérdés
2020. aug. 28. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Elkezded a megadott napon (esetedben 2. nap, nekem talán az 5. napot mondta az orvosom) és szeded 5 napon keresztül (tehát 2,3,4,5,6. nap) majd nem szeded.

Ha megjön a menstruációd, kezdheted ugyan így előről. Ha nem, és pozitív a teszt, akkor meg öröm van :)

Mondjuk nekem úgy írta fel, hogy megadott ciklusnapon mennem kellett UH-ra, hogy lássa hogy érnek tüszők. Ez alapján határozta meg, hogy mely napokon kéne együtt lennünk. UH-s nyomonkövetés nélkül nem annyira ajánlott, mert túl is érlelheti a dolgokat (pontosan nem emlékszem ohgy hogy van, annyi maradt meg, hogy kell az UH).

Illetve a sikertelen hónapot követő hónapban akkor is kellett tesztet csinálnom, ha megjött, hogy biztosan ki lehessen zárni a terhességet.

2020. aug. 28. 16:51
 2/2 anonim ***** válasza:

5 napig szeded, majd abbahagyod. Progeszteront is szoktak adni mellé, mert a Closti vékonyíthatja a méhnyálkahártyát. Nekem még tüszőrepesztő szurit is adott mindig a doki, de ezt ahogy olvastam nem mindenki kapja.

Sajnos nem jó orvost találtál. Ha tudsz, akkor inkább járj máshoz. Ultrahanggal követni szokták a dokik a ciklust ilyenkor. Azért hogy ne legyen túlstimulálás, és hogy tudd mikor kell együtt lenni. Következő dobozt ne kezd el szedni magadtól, mert bajt csinálhat. Engem egyszer jól leszidott a doki, hogy megoldottam a gyógyszert, hogy el tudjam kezdeni szedni. A Closti arra való, hogy érett tüsződ legyen. Nekem 2 volt tőle általában. Az új ciklusnál azért kell az újabb UH, mert ha nem repedt volna meg esetleg, akkor ciszta is lehet. Ha elkezded ennek ellenére szedni a következő dobozt akkor a ciszta nőhet tőle.

Nem akarlak megijeszteni, de óvatosan kell azért bánni vele. Sok sikert kívánok, hogy sikerüljön!

2020. aug. 28. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!