Clostilbegyt - menstruáció késése?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy aki clostilbegytet szedett, annak hosszabb volt-e a ciklusa, mint egyébként?
Nekem 28 naposak szoktak lenni a ciklusaim, de az utóbbi fél évben mindig barnazgattam már 6 nappal előtte is, volt hogy 21 napra jött meg. Most először szedtem clostilbegytet, ma vagyok a 30.napon, ovulációm két hete csütörtökön volt, és eddig barnazasnak, vérzések, fájdalomnak jele nincs.
Nem tudom, a terhességi teszt ilyen korán biztosan kimutatna e a terhességet. Félek beleelni magam, lehet, hogy csak a gyógyszer miatt tolódott ki a ciklusom?
Persze tudom, hogy az idő majd mindent eldont, meg hogy minden eset egyedi, csak tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Életem első tesztje, úgyhogy ne kövezzetek meg érte, de nem tudom, megmutathatom e a férjemnek, mint pozitív tesztet... Nem akarom hamis abrandokba kergetni.
Szerda óta késik, ma hajnalban teszteltem, 20-as erősségű teszt, és épp időn belül lett ilyen.
Szerintetek?
Probalj meg egy masik tesztet is, illetve menj el nogyogyaszhoz, az a biztos. Drukkolok!
En anno 1 tesztet csinaltam, kb olyan halvany volt, mint Neked az utolso kep. Nem is csinaltam tobb tesztet. Augusztusban szultem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!