Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ilyen a teszt?

Miért ilyen a teszt?

Figyelt kérdés

Tegnap, a 12. dpo-n csináltam a felső tesztet, kíváncsi voltam, hogy erősödik-e a csík, ezért teszteltem ma is. De ilyen fura halvány lett az egész, csináljak újat inkább?

[link]

2020. okt. 8. 09:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
A második teszt értékelhetetlen
2020. okt. 8. 09:41
 2/14 anonim ***** válasza:
17%

Áruld már el, mi a tökömnek tesztelsz, ha még nem kellett volna megjönnie?!

Az első teszt totál negatív. A második meg selejtes

2020. okt. 8. 10:12
 3/14 A kérdező kommentje:

2-es nem tudom, miért bántja a töködet, hogy teszteltem. Mellesleg orvosi javaslatra teszteltem, inszemináció után vagyunk. Van olyan,akinek a 10. napon kell tesztelnie. Ha pozitív,azonnal emelni kell a progeszteron mennyiségét.

Holnap megismétlem, nekem sem tűnik egyértelműnek a második. Amúgy élőben mind a kettőn van halvány csík.

2020. okt. 8. 10:53
 4/14 anonim ***** válasza:
32%
Halvány pozitív mindkettő!Szurkolok!
2020. okt. 8. 11:42
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem bírtam ki, csináltam még egyet, sokáig nem ittam/pisiltem előtte. Nekem úgy tűnik, erősödött. Élőben látványosabb, de a holnap reggeli lesz a tuti. Köszi a drukkolást! Szerintem a progit is emelem, mert volt már probléma abból, hogy nem kaptam megfelelő mennyiségű progit időben.

[link]

2020. okt. 8. 12:10
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

Macera vittem a fényerőt, de még így se látni, amit én látok az egy halvány szürke csík. Két nap múlva tesztelj újra, hátha.

A második teszt egyébként hibás volt.

2020. okt. 8. 12:13
 7/14 anonim ***** válasza:
55%
Én látom a második csíkot halványan. Szorítok!
2020. okt. 8. 12:15
 8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek! Tudom, hogy a kép máshogy adja vissza, ráadásul az automatika kékes irányba vitte el, de élőben rózsaszín a csík. Jelentkezem majd a fejleményekkel. 😉
2020. okt. 8. 12:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Valamit látni, de ez még kétes. Teszteltél újra?
2020. okt. 9. 11:05
 10/14 A kérdező kommentje:

A mai már ilyen: [link]

Nagyon izgatott vagyok :)

2020. okt. 9. 13:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!