Miért ilyen a teszt?
Tegnap, a 12. dpo-n csináltam a felső tesztet, kíváncsi voltam, hogy erősödik-e a csík, ezért teszteltem ma is. De ilyen fura halvány lett az egész, csináljak újat inkább?
Áruld már el, mi a tökömnek tesztelsz, ha még nem kellett volna megjönnie?!
Az első teszt totál negatív. A második meg selejtes
2-es nem tudom, miért bántja a töködet, hogy teszteltem. Mellesleg orvosi javaslatra teszteltem, inszemináció után vagyunk. Van olyan,akinek a 10. napon kell tesztelnie. Ha pozitív,azonnal emelni kell a progeszteron mennyiségét.
Holnap megismétlem, nekem sem tűnik egyértelműnek a második. Amúgy élőben mind a kettőn van halvány csík.
Nem bírtam ki, csináltam még egyet, sokáig nem ittam/pisiltem előtte. Nekem úgy tűnik, erősödött. Élőben látványosabb, de a holnap reggeli lesz a tuti. Köszi a drukkolást! Szerintem a progit is emelem, mert volt már probléma abból, hogy nem kaptam megfelelő mennyiségű progit időben.
Macera vittem a fényerőt, de még így se látni, amit én látok az egy halvány szürke csík. Két nap múlva tesztelj újra, hátha.
A második teszt egyébként hibás volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!