Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ősze jött?

Szerintetek ősze jött?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 5honapig próbálkoztunk a parommal!

A múlt hónapi, szerencsétlenség után megbeszéltük h hagyjuk egy kicsit! Nagyon rosz erzes volt minden hónapban.

De attol csináltuk ugyis hogy belém ment meg másképpen is!

Mar 4ik napja késik a menstrualciom.

Annyit eszek mint valami ló! Szoval megnőtt nagyon az étvágyam. Eddig napi 2x ettem régóta de nem is voltam élhess napközben, most kb napi 5x es amellett hogy hanyingerem van éhes vagyok!🤣🙏🏽

Es cigizni nem bírok! Max napi 2szalat talan el irok szívni. Egybol hanyingerem lesz. Tegnap hánytam is tole! Folyamatos roszzulletem van! Es rengeteget pisilni járok! Tegnap csinaltam tesztet. De az negatív lett! Nem első vizeletbol készült. Nagyon tanácstalan vagyok!

2020. okt. 8. 09:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5 hónapig :( mindenki csak az őszön akad fenn :( nem vagyok nylvtnnc de most kaptam egy kissebb agyvérzést.
2020. okt. 8. 13:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

10es. Én sem ezzel foglalkoztam, csak írtam neked ☺

Nekem maga a kérdés vagyis a kifejtés elég gáz.

2020. okt. 8. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Jajj maradjatok már ezzel a hányással. Mit nem lehet megérteni azon, hogy ezek a tünetek nem a pozitív teszt előtt jelentkeznek? Igen, lehet hányingered, de hogy nem azért mert HAMAROSAN pozitív lesz a terhességi teszted, az tuti. Erre még pár hétig várnod kellene, ha terhes is vagy.

Többit nem is kommentálom.

2020. okt. 8. 13:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Mit hagytatok abba, ha ugyanúgy védekezés nélkül szexszeltetek?
2020. okt. 8. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!