Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ijeszt meg, hogy terhes...

Miért ijeszt meg, hogy terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Régen el sem tudtam volna képzelni, hogy valaha gyermekem legyen, nagyon félek a szüléstől. Mostanra már ez megváltozott, beszéltünk róla, szeretnénk, igazából minden adott de ahogy elkezdtünk próbálkozni és esélyem van elkapott a pánik.

Nincs jó kapcsolatom a szüleimmel lehet ez is benne van. Egyszerűen rossz embernek érzem magam, hogy nem azt érzem amit kellene.

Veletek volt ilyen?

2020. okt. 1. 07:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális, új helyzet, új életforma vár rád.. az első pár nap egy új munkahelyen is izgulós, természetes hogy a csaladalapitással kapcsolatban is van félsz beñed. Ha nem pánikolnál, az lenne a furcsa 🙂
2020. okt. 1. 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem félnél az lenne a furcsa :D

Az ismeretlentől fél az ember :)

Mi 7 évet vártunk a kicsire, de amikor megtudtam, hogy terhes vagyok egyik pillanatban féltem a másikban örültem..

Most kistesót szeretnénk neki, de ha arra gondolok, hogy milyen lesz két gyerekkel megoldani a mindennapokat félek... és nem akarom... közbe meg mégis nagyon szeretném és várom a pozitív tesztet. Szerintem ez szimplán csak az új helyzet miatt van az emberben. Amikor odakerülünk, hogy már benne vagyunk, akkor nincs mese csinálni kell, helyt kell állni és lám sikerül :) Sosem egyszerű. Egyébként teljesen jó jel a félelem, mert tudod, hogy bizony felelősséggel jár. Ne érezd magad rossz embernek. Nem vagy az!

Sok sikert kívánok és legalább a hosszú várakozástól mentesülj :) És próbálj mindig a jó dolgokra gondolna, hogy megtudod csinálni!

2020. okt. 1. 15:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! Jó tudni, hogy mások is így vannak vele. :)
2020. okt. 2. 08:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is normális. Mi is már akartunk babát, na de egy dolog akarni, meg egy másik dolog meglátni a két csíkot, hogy ott az a pici élet. Természetes, hogy az ember kicsit 'lesokkolódik', bármennyire is várja. :) Bennem is ugyan ez volt, mit szólnak majd? Főleg, hogy első terhesség, fogalmam sem volt milyen dologvárandósnak lenni. Persze pár nap alatt ez helyre állt és már mindenki nagyon várja a babát.
2020. okt. 2. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!