Miért ijeszt meg, hogy terhes lehetek?
Régen el sem tudtam volna képzelni, hogy valaha gyermekem legyen, nagyon félek a szüléstől. Mostanra már ez megváltozott, beszéltünk róla, szeretnénk, igazából minden adott de ahogy elkezdtünk próbálkozni és esélyem van elkapott a pánik.
Nincs jó kapcsolatom a szüleimmel lehet ez is benne van. Egyszerűen rossz embernek érzem magam, hogy nem azt érzem amit kellene.
Veletek volt ilyen?
Ha nem félnél az lenne a furcsa :D
Az ismeretlentől fél az ember :)
Mi 7 évet vártunk a kicsire, de amikor megtudtam, hogy terhes vagyok egyik pillanatban féltem a másikban örültem..
Most kistesót szeretnénk neki, de ha arra gondolok, hogy milyen lesz két gyerekkel megoldani a mindennapokat félek... és nem akarom... közbe meg mégis nagyon szeretném és várom a pozitív tesztet. Szerintem ez szimplán csak az új helyzet miatt van az emberben. Amikor odakerülünk, hogy már benne vagyunk, akkor nincs mese csinálni kell, helyt kell állni és lám sikerül :) Sosem egyszerű. Egyébként teljesen jó jel a félelem, mert tudod, hogy bizony felelősséggel jár. Ne érezd magad rossz embernek. Nem vagy az!
Sok sikert kívánok és legalább a hosszú várakozástól mentesülj :) És próbálj mindig a jó dolgokra gondolna, hogy megtudod csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!