Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Számodra milyen a Netta név?

Számodra milyen a Netta név?

Figyelt kérdés
Adnál-e mellé második nevet? Ha igen, akkor mi lenne az?
2020. szept. 30. 15:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%

Hát kérdező, nekem pl a hagyományosabb de nem túl régies nevek tetszenek, olyanok amik nem becenevek.

Pl: Alíz, Laura, Karina, Zita, Daniella, Felícia, Tilda

ami különlegesebb, tetszik de nem adnám: Alina, Marina, Auróra, Stella

2020. szept. 30. 17:34
 12/21 anonim ***** válasza:

Nekem ha lányom lett volna, Luca lett volna, de tetszett az Emma, Elena, Ella, Enikő, Szonja.

De neked meg lehet hogy ezek nem tetszenek. Ez ilyen. Ha neked az tetszik, add azt 🤷🏼‍♀️

2020. szept. 30. 17:52
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

Én azt se tudnám eszik e vagy isszák, ez már furcsa név, tényleg inkább becenév. De ha nektek tetszik, hajrá :) Szerintem nem rossz bár én pl nem adnám.

Nálunk Hanna lett volna vagy Luca, azóta meg most épp Liza a befutó xD már csak a tulajnak kéne kopogtatni :D

2020. szept. 30. 18:40
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
Hiába teszel röhögős szmájlit, akkor minek kérdezted meg? Nem tetszik senkinek, ez van. Ha neked igen, akkor adjad. Nekem speciel a normális nevek tetszenek, nem az ilyen Netta-Benett-Zoé-Medox kategória.
2020. szept. 30. 18:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam Hunor lesz. Ha lányom lenne, akkor Bíborkának hívnák.
2020. szept. 30. 19:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként tetszik :) Viszont tényleg picit becenév beütése van, esetleg Zsanett, Anett becézéseként?
2020. szept. 30. 20:25
 17/21 A kérdező kommentje:

Úgy gondolom ha Zsanett vagy Anett lenne, annak inkább Netti a becézése, nem Netta...

Felénk Zoéból meg Hannából Dunát lehet rekeszteni, errefelé tucat.

2020. okt. 1. 05:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha ti kiskorától következetesen Nettának becézitek és nem Nettinek, akkor nagyobb korában is úgy fogja használni. Ez azért nem agysebészet.
2020. okt. 1. 06:47
 19/21 anonim ***** válasza:
17 mert miért lenne Netti. Az lenne, ahogy hivod. Nekem van György ismerősöm aki Gyurci, Béla, aki Béci, Tamás, aki Tomek, Csilla aki Csicsi és meg sorolhatnám.
2020. okt. 1. 13:09
 20/21 A kérdező kommentje:
Itthon lehet, hogy úgy hívnák, de a gyerek nem csak otthon létezik, nem tudtad? Pedig ez sem agysebészet, idióta.
2020. okt. 2. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!