Mikor teszteljek legközelebb?
Eddig minden hónapban megvolt a mensim, de ma nem jött meg.Párommal pont a legmegfelelőbb időben voltunk együtt 2 hete.
Viszont kb 1 hete feszül a hasam alja fáradékony vagyok.Tegnap csináltam tesztet de negatív lett.Mikor csináljam a következőt?Már nagyon szeretnénk babát.
Megint előző vagyok! Az első két tesztemet előtte 2 és 4 nappal csináltam, nagyon türelmetlen voltam :).
De megéri várni, hidd el! És semmiképpen se idegeskedj! 8 heteske
Köszönöm a válaszokat!
Ma reggel már arra ébredtem, hogy iszonyatosan fájnak a melleim és elmúlt már a mindjárt megjön érzés is. Hétvégén csinálok még egy tesztet.Talán az már kimutat valamit ha addig nem jön meg.:)
Amúgy gratulálok nektek a babókhoz, remélem hamarosan én is csatlakozhatom hozzátok :D
Előző 2 vagyok!
Én iszonyatos módon görcsöltem vagy 2-3 hétig, és csak az orvos tudott megnyugtatni, hogy jó helyen van a baba.
Ha bebizonyosodik, hogy babát vársz, akkor mindenképp menj el dokihoz! :) Hajrá!
a 8 heteske
Megnyugtató olvasni, hogy a nálam fennálló tünetek nem csak a szervezetem által generáltak.
Mindenképpen megyek dokihoz.Mikor érdemes elmennem?Ugyanis vannak akik azt mondják várjak a 6. hétig.nem késő az egy kicsit?
én 5 hetesen és 4 naposan voltam dokinál először, és még csak egy 5 mm-es petezsák látszott. Ez a fogantatás után 24 nappal volt. Rá másfél hétre már 2 centis volt a petezsák, fél centis a baba, és már láttam dobogni a szívét! :) Majd írj, hogy mi lett!
Mindenképpen érdemes elmenni orvoshoz, egy ismerősnek is ugyanezek voltak a tünetei velem egyidőben, görcsölt is, és kiderült, hogy méhen kívüli volt neki. Nem riogatni akarlak, de ha biztos vagy benne, hogy baba lesz, mert pozitív lett a teszted, akkor menj el minél hamarabb dokihoz! Veszíteni valód nincs, ha minden rendben, sőt megnyugszol!
Szia a tegnapi reménykedő nő vagyok! :)
Az lenne a kérdésem, hogy nálad jelentkezett pecsételő vérzés az elején?
Azért kérdezem mivel nekem lassan 1 hete késik, viszont ma volt egy minimális barnázásom.De semmi jelét nem érzem a menstruáció közeledtének.
Vagy esetleg ez is egy jel?mivel a testhő még mindig jóval magasabb volt mint az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!