A barátnőmnek benyomtam gumi nélkül párszor de nem mentem el még utána se. Előváladék se volt. Előtte se mentem el 1szer se. Lehet terhes?
8 a pearl index nem rögzíti hogy a pasi elbénázta e a dolgot. Innentől irreleváns. En is kb 5 évig “védekeztem” így és mégis elsőre összejött a gyerek, amikor akartuk is. Hozzáteszem. Házasságban. Senkit nem buzdítanak, hogy így védekezzen ha nem akar gyereket de ne beszéljünk hülyeséget. Ha a pasi nem ment el véletlen bent, akkor kb 2% esély ha van.
35% egyetlen alkalommal. Hat persze. Főleg mivel 33% az esély ha telibe tolják és meg peteerese is van a nőnek. Hagyjuk már.
Kérdező. Húzz gumit, ha nem akarsz gyereket mert a gyerektartas k.va sok.
"a pearl index nem rögzíti hogy a pasi elbénázta e a dolgot. Innentől irreleváns. 35% egyetlen alkalommal. Hat persze. "
Amúgy 35%-ot nem írtam. Hogy nem tudod értelmezni a pearl indexet, az nem az én tanultságomat jellemzi, hanem a tiéd. Dugni tudsz, már csak tanulni kéne kicsit!
Aki a védekezés nélküli szexet normális dolognak tartja, az nem fogja fel, hogy emberéletekkel játszik. Oroszrulett.
14 annyit írtál, 100 nőből 35. 100 nőnek a 35%-a 35 nő. Ennyi infobol ez a helyes matek. Ha esetleg kicsit konkrétabb akarsz lenni, fogalmaz konkrétabban, fejtsd ki mi a pearl index. Senkinek nem kötelező rákeresni.
De tessék megetettem. A pearl index %-os arányt ad meg. Tehát 35 az 35%. Eleve 27% átlagos használat esetén és 4(!!!)% körültekintő használat esetén. Szóval? Fikázni akarsz még vagy megnyugodtál? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!