Ezek pozitív vagy negatív tesztek?
Figyelt kérdés
Két egymást követő reggelen készültek, tegnap egy predictor early-t is csináltam, azon mintha esetleg lenne valami, de inkább negatívnak mondanám, ma x-epil tesztet is csináltam a clearblue mellett, ami totál negatív. Ezért nem értem ezeket:
2020. szept. 26. 14:41
11/34 anonim válasza:
Most miert kellett lepontozni? Röhej
12/34 anonim válasza:
Szerintem ez negatív lesz, de csakis azért gondolom így, mert már 12. Napon vagy, a predinek erosebbnek kellene lennie! Ha jól tudom lombikosoknak azért nem szokták ajánlani a tedztelgetést, mert valami olyan készitmenyt kaptok amiben hcg van nem?!
13/34 A kérdező kommentje:
Én most nem kaptam hcg-t, mert fagyasztott embriós beültetés volt, de amúgy 10. napra kimegy a hcg a stimus beültetésnél is.
2020. szept. 26. 19:33
14/34 anonim válasza:
Szerintem is pozitív lesz ez. Nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen a FET! 🙂
15/34 anonim válasza:
Nem vagyok jártas a lombikban
De ezek a tesztek mind pozitívak.
Igaz elég halovány a PE (nekem ovu utáni 13.napon erősebb volt)
16/34 anonim válasza:
Szia nekem ikrekkel erősebb volt 12.napon, de ezt pozinak látom én is nagyon szorítok az legyen és neked is a csodád legyen a pocakban 👣🙏🙏🥰🥰39 hetes lombikos kismama👣👣💓💓👨👩👧👦
18/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok bíztatást!
Ma nem tesztelek, holnap fogok, az lesz a "hivatalos" tesztelés napja, amikor majd telefonálnom kell az eredménnyel, ezért arra gondoltam veszek egy digitális clearblue-t, hogy egyértelmű legyen.
Sajnos én azt érzem, hogy ez nem jött össze. :( Hogy azért ilyen halványak, mert elindult valami, de megszakadt végül.
2020. szept. 27. 08:08
19/34 anonim válasza:
Amíg nem jön meg, vagy nem negatív a digi clearblue, addig ne add fel! Holnap lehet, hogy meglepődsz majd! Drukkolok! 😚
20/34 anonim válasza:
Nagyon drukkolok kérdező hogy pozitívat mutasson holnap a teszt 🤞🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!