Tesztek.1halvany pozitiv,1 negativ tesz?
sziasztok,
Karacsony tajt voltam egyutt parommal,persze azota tobbszor is de ezt kiemelem.
Jan.9.en kellett volna hogy megjojjon 10en vettem tesztet pont akkor csinaltam meg mikor elkezdtem menstrualni. halvany pozitiv lett.orultem meg ideges is lettem mert sokan tamadtak emiatt,nem most lenne az ideje mert meg eleg sok tervunk van parommal,de ha netantan becsuszna megtartanank.utana ugye 10.en megjott del korul..egesz nap aznap rozsaszines bordos vmensim volt,nagyon keves.tisztasagi betet sem volt felig.A dokim azt mondta hogy varjunk par napot lehet beagyazodas jele lehet.azt mondta csinaljak uj tesztet par nap mulva.nos ma reggel csinaltam ez negativ lett.teljesen elvagyok keseredve mert en igen is szerettem volna es mar kezdtem beleelni magam..Nos persze a 2.mensi napomon brutalis gorcseim voltak arra gondoltam nehogy elmenjen a baba ne tudjon megtapadni stb ugye stresszes is voltam hogy akkor most miez..ma a 4.napon vagyok szinte semmi ver..De ez a negativ teszt kiborit.tuneteim is megvoltak,gyakori vizeles,faradekonysag,cigaretta sem esett jol,es ez a nagy ehseg legtobbszor este vacsoa utan 1oraval megint ehes vagyok mintha nem ettem volna..Doktor persze azt mondta hogy lehetseges hogy nem lennek terhes adott idopontot jovohet pentek 10orara meg akar ultrahangozni.Valaki szerint ez mi lehet? barminek orulnek egy kis tanacs barmi..?tapasztalatok?
Valószínűleg kémiai volt, azaz nem tapadt meg, kiürült a vérzéssel. Egy 4 napja tartó vérzés nem csak beágyazódás sajnos.......
Viszont erre a "cigaretta sem esett jól" dologra: okosabb lenne ha letennéd ha gyerekkel próbálkoztok. Ráadásul mivel írod hogy nem esett jól, ezek szerint rá akartál gyújtani pozi teszt után. Ezt inkább ne legközelebb.
Ne így fod fel.. Nem elvesztetted, ha sem el sem jött hozzád..
Tudom, hogy a lénygen nem változtat...ni cs baba, de nagyon nem mindegy, hogy egy baba megy el, vagy "csak" kémiai terhesség volt.
Ezért mondja itt minden. "Tapasztaltabb" kismama, vagy gyerkes, hogy elmaradt mensinél teszteljen csak az ember lánya m(ha nincs külön indok, amiért korábban kell)
Egyébként akár téves is lehetett a teszt. Ritka, de előfordul! Így hogy csak előváladék, hát nagyon minimális volt az esély a terhességre. Szóval én inkább téves vagy tévesen értelmezett tesztre gyanakszom
...pl x-epil, sokszor halvány csík van pedig nincs baba. Sokan tettek mar fel ide halvány pozi x-epilt akiknek nem volt baba. De más márka is csinálhat ilyet.
És simán egy száradási csíkot is nézhettél pozitív csíknak, pláne hogy nagyon kis tapasztalatlan vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!