Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztek.1halvany pozitiv,1...

Tesztek.1halvany pozitiv,1 negativ tesz?

Figyelt kérdés

sziasztok,

Karacsony tajt voltam egyutt parommal,persze azota tobbszor is de ezt kiemelem.

Jan.9.en kellett volna hogy megjojjon 10en vettem tesztet pont akkor csinaltam meg mikor elkezdtem menstrualni. halvany pozitiv lett.orultem meg ideges is lettem mert sokan tamadtak emiatt,nem most lenne az ideje mert meg eleg sok tervunk van parommal,de ha netantan becsuszna megtartanank.utana ugye 10.en megjott del korul..egesz nap aznap rozsaszines bordos vmensim volt,nagyon keves.tisztasagi betet sem volt felig.A dokim azt mondta hogy varjunk par napot lehet beagyazodas jele lehet.azt mondta csinaljak uj tesztet par nap mulva.nos ma reggel csinaltam ez negativ lett.teljesen elvagyok keseredve mert en igen is szerettem volna es mar kezdtem beleelni magam..Nos persze a 2.mensi napomon brutalis gorcseim voltak arra gondoltam nehogy elmenjen a baba ne tudjon megtapadni stb ugye stresszes is voltam hogy akkor most miez..ma a 4.napon vagyok szinte semmi ver..De ez a negativ teszt kiborit.tuneteim is megvoltak,gyakori vizeles,faradekonysag,cigaretta sem esett jol,es ez a nagy ehseg legtobbszor este vacsoa utan 1oraval megint ehes vagyok mintha nem ettem volna..Doktor persze azt mondta hogy lehetseges hogy nem lennek terhes adott idopontot jovohet pentek 10orara meg akar ultrahangozni.Valaki szerint ez mi lehet? barminek orulnek egy kis tanacs barmi..?tapasztalatok?

2018. jan. 14. 06:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
60%
A gyakori vizelés, fáradékonyság amúgy sima menstruációs tünetek is. Szerintem sanszos hogy nem voltál terhes.
2018. jan. 14. 09:14
 12/29 A kérdező kommentje:
nem az elso hogy terhessegi tesztet csinalok.egyebkent van ismerosom aki sokszor csinalt 40eves az asszony es megmondta o is. egyebkent nem magyarorszagon lakom sensatest-et hasznaltam ez a elgjobb itt cypruson.
2018. jan. 14. 09:16
 13/29 anonim ***** válasza:
83%
Legalább nem a magyaroknak kell eltartani az újabb eszetlen anya gyerekét. Egyébként kamunak gondolom a kérdést.
2018. jan. 14. 09:20
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt belekezdtek az a " nem sok" cigarettát is le kellene tenni

(llegnagyobb dohányos időszakomban sem szívtam ilyen sokat a legtöbb buliban 6-7 szál volt gimis koromban)

18 évesen 1 sikertelen honapba nehogz belerokkanj ( 23-25 évesen se kell, pedig a szervezet, akkor a legfogékonyabb a babára a nőgyógyászok szerint)

2018. jan. 14. 09:23
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor sajnos kémiai. Nagyon gyakran megesik (többek közt velem is megesett már sajnos). De az élet így akarta, most koncentrálj a terveidre, tanulas, munka. Lesz majd baba, hidd el, ha itt az ideje!
2018. jan. 14. 09:24
 16/29 anonim ***** válasza:
14, nem is sikertelen mert véletlen volt!
2018. jan. 14. 09:25
 17/29 A kérdező kommentje:

hogy erted hogy kamu? ember viselkedjel mar. hat milyen emeber vagy te? Lehet hogy elvesztettem a magzatom te pedig itt kamunak godnolod.

jovo pentekre kaptam idopontot majd midnen kiderul. ne idegelj mar te is a szaros valaszoddal igyis nagyon elvagyok keseredve emiatt.parommal is vitatkozunk emiatt.komoly valaszt es tanacsot kertem nem zagyvasagokat.attol meg mert valaki 18eves nem kell leszolni egybol hogy milyen vagyok,nem is ismersz.

2018. jan. 14. 09:26
 18/29 A kérdező kommentje:
Igen,maradtak a terveim. a munkam.tanulast most fogom befejezni ebben az evben.a munkam folytatom felreteszek penzt jogositvany stb legalabb nyertem egy kis idot hogy tegyek a celjaimert :) koszom a tamogatast :)
2018. jan. 14. 09:27
 19/29 anonim ***** válasza:
72%
Nem volt mit elveszíts, azt értsd meg. Megjött, nem? És nem napok múlva, hanem időben. Akkor csak kémiai volt, de kinézem belőled, hogy száradási csíkot is halvány pozinak gondolsz. A felfogásod nagyon gáz, gyerekes.
2018. jan. 14. 09:33
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet hogy,elvesztettem a magzatom.." uramatyám..az még magzat sem volt. Magzat az volt amit én vesztettem el. Ráadásul kettő picit. Ugyhogy kérlek ne beszélj se gerhességről se magzatról. Előváladékbol elég ritkán esnek teherbe nők. Elég fiatal vagy még szerintem ne akarj ilyen fiatalon gyereket hosz majdnem még te is az vagy. Még élned kéne a gyerek az jöhet 20on p!r évesen.

Ès ezt most ne kioktatásnak vedd vagy bsszólásnak én nem bántani akarlak.

Ne agyalj ezen mert lehet nem is voltál terhes. Menszesz ugyanolyan pisilés ingerrel és fáradékonysággal jár.

Tudom mert most estem át egyen ismét. Jelekből azt hittem sikerült..de kozben csak beteg lettem..

Viszont ha gyereket akarsz ne dohányozz. Mert nagyon ártalmas. Pláne ilyen sokat ne. En mikor cigiztem napi 2-3 szalat szivtam. Meg buliban se szivtam annyit mint te.

Ha meg ugy erzed egyszer hogy ossze jott a cigit rakd le.

Kerlek ne arts a babanak!!!

Lepontozhatsz...ha ugy erzed. Ez csak egy velemeny.

Viki

2018. jan. 14. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!