Volt akineszrevette magán hogy terhes egy héttel a memstruació elott?
Figyelt kérdés
Pont ovulacio ejszakaján tortent egy kis baleset, momdta a parom hogy nem biztos hogy idoben kiszallt, es azota ezen kattog az agyam kulonbozo dolgokat figyelek meg magamon, habar tobb mint valoszinu hogy bekepzelem, de mintha 2 napja szurkalna a hasam, mintha meg akarna jonni de meg van kb 6 nap addig..2020. szept. 25. 14:44
11/15 anonim válasza:
Szia. Nem csináltál tesztet? Írj majd h mi volt. Én menzi előtt már éreztem alhasi szurkalasokat és puffadást.mind kétszer terhes voltam.
12/15 A kérdező kommentje:
Szia, nem csinaltam, majd hakesik csinalok. De mar egy par napja neha nagyon gorcsol az alhasam, pont mikor megjon, es elkezdett fajni a civim is , mondjuk az az erdekes hogy csak a bal faj a jobb egyaltalan, de szerintem meg fog jonni.
2020. szept. 29. 07:03
13/15 anonim válasza:
Nekem a harmadik babámat épp ilyen féloldali cicifájás jelezte.
14/15 anonim válasza:
Lett baba, kérdező? Hasonló cipőben járok!
8.-án kéne megjönnie és aktus után kb. 10 nap erős görcsre és derékfájásra ébredtem éjszaka, majd rózsaszín és barnás valadekozás volt, már egy hete görcsöl, szúr, feszül, húzódik a hasam mindenütt, állandóan ehes vagyok, sokat jarok pisilni, szédülök és sokszor émelygek, hanyingerem van, a mellem is fáj.
De nekem múlt hónapban is total hasonló volt, kb az összes terhes tünet produkáltam ami csak létezik, mégis megjött egy hetes késéssel a menzeszem ami eddig mindig pontos volt. Nem is értem mi történik velem, mert eddig minden teszten negatív lett.
15/15 anonim válasza:
Nekem még mindig nem jött meg csak a hasam fájdogál már hetek óta, szédülés hányinger es mellfeszules hasam mint egy hordó de több tesztet nem vagyok hajlando ellőni, jövő hétee megyek dokihoz remélem mond valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!