Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt akineszrevette magán...

Volt akineszrevette magán hogy terhes egy héttel a memstruació elott?

Figyelt kérdés
Pont ovulacio ejszakaján tortent egy kis baleset, momdta a parom hogy nem biztos hogy idoben kiszallt, es azota ezen kattog az agyam kulonbozo dolgokat figyelek meg magamon, habar tobb mint valoszinu hogy bekepzelem, de mintha 2 napja szurkalna a hasam, mintha meg akarna jonni de meg van kb 6 nap addig..

2020. szept. 25. 14:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia. Nem csináltál tesztet? Írj majd h mi volt. Én menzi előtt már éreztem alhasi szurkalasokat és puffadást.mind kétszer terhes voltam.
2020. szept. 28. 20:34
 12/15 A kérdező kommentje:
Szia, nem csinaltam, majd hakesik csinalok. De mar egy par napja neha nagyon gorcsol az alhasam, pont mikor megjon, es elkezdett fajni a civim is , mondjuk az az erdekes hogy csak a bal faj a jobb egyaltalan, de szerintem meg fog jonni.
2020. szept. 29. 07:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem a harmadik babámat épp ilyen féloldali cicifájás jelezte.
2020. szept. 29. 08:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Lett baba, kérdező? Hasonló cipőben járok!

8.-án kéne megjönnie és aktus után kb. 10 nap erős görcsre és derékfájásra ébredtem éjszaka, majd rózsaszín és barnás valadekozás volt, már egy hete görcsöl, szúr, feszül, húzódik a hasam mindenütt, állandóan ehes vagyok, sokat jarok pisilni, szédülök és sokszor émelygek, hanyingerem van, a mellem is fáj.

De nekem múlt hónapban is total hasonló volt, kb az összes terhes tünet produkáltam ami csak létezik, mégis megjött egy hetes késéssel a menzeszem ami eddig mindig pontos volt. Nem is értem mi történik velem, mert eddig minden teszten negatív lett.

2020. okt. 5. 17:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem még mindig nem jött meg csak a hasam fájdogál már hetek óta, szédülés hányinger es mellfeszules hasam mint egy hordó de több tesztet nem vagyok hajlando ellőni, jövő hétee megyek dokihoz remélem mond valamit.
2020. okt. 18. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!