Ugye nem lehetek így terhes? Hetente csinálok tesztet, hogy biztos legyek benne, hogy NEM vagyok az!
A ciklusom nagyon fel van borulva, gyakorlatilag nincs benne rendszer. Ha megjön is, általában nagyon kis mennyiség. Részben azért, mert az utóbbi időben nem viszem be a megfelelő mennyiségű táplálékot, másrészt mert szinte minden nap edzek. Régebben óramű pontos volt a menstruációm, de mióta sokat vagyok ideges enni nem tudok, így nagyon sokat fogytam, lehet ilyen súllyal nehéz.
Ugye ilyen körülmények mellett, nehéz teherbe esni? Nem védekezünk egyébként, a párom szeretne gyereket. Nem akarom részletezni, hogy én miért nem. Nem tudunk kiegyezni ebben, nagyon összetett a dolog. Nem mindenki tud ebben a témában megegyezni.
Ha nem akarsz gyereket szedj gyógyszert, ezt még megmondani se kell a párodnak, de majd biztos jó lesz abortuszra mászkálni:D
Komolyan vicc ez a kérdés.Mondd hogy trollkodsz de tényleg.
Hű baszker, van itt baj. Egy. Ha olyan szinten nem eszel és sokat edzel hogy felborul a ciklusod akkor nagyon nagy baj van. Étkezési zavarnak hangzik, lehet hogy van benne valami nőgyógyászati probléma is, de mindenképp látogass el egy orvoshoz. Kettő. Sokat vagy ideges, ez látszik is az írásodon de miért? Nagyon úgy érződik hogy van valami lelki problémád, fel tudsz keresni egy pszichológust? Három. Abszolút nem normális hogy te nem akarsz gyereket, mégis aktívan próbálkoztok. Elmondtad a párodnak hogy te nem szeretnél? Ha igen, miért nem fogadja el? Kényszerít, függsz tőle, nincs szavad a kapcsolatodban? Ha nem, miért nem? Félsz tőle, szégyelled hogy nem akarsz, úgysem érne semmit? Nagyon riasztó amit írsz, minimum egészségtelen a párkapcsolatod. Ez nem egy összetett dolog, gyereket akkor csinálunk ha mindkét ember szeretné. Ha az egyik szeretne a másik nem, és nem tudnak dűlőre jutni akkor szakítani kell. Nincs más opció, ha valaki azért esik teherbe mert a párja rákényszeríti, nem mer ellentmondani vagy kihasználja hogy nincs hova mennie ha szétmennek az egy bántalmazó kapcsolat.
Kérj segítséget és védekezz, ha kell titokban, semmilyen szempontból nem lenne egészséges most teherbe esned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!