Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetek így terhes?...

Ugye nem lehetek így terhes? Hetente csinálok tesztet, hogy biztos legyek benne, hogy NEM vagyok az!

Figyelt kérdés

A ciklusom nagyon fel van borulva, gyakorlatilag nincs benne rendszer. Ha megjön is, általában nagyon kis mennyiség. Részben azért, mert az utóbbi időben nem viszem be a megfelelő mennyiségű táplálékot, másrészt mert szinte minden nap edzek. Régebben óramű pontos volt a menstruációm, de mióta sokat vagyok ideges enni nem tudok, így nagyon sokat fogytam, lehet ilyen súllyal nehéz.

Ugye ilyen körülmények mellett, nehéz teherbe esni? Nem védekezünk egyébként, a párom szeretne gyereket. Nem akarom részletezni, hogy én miért nem. Nem tudunk kiegyezni ebben, nagyon összetett a dolog. Nem mindenki tud ebben a témában megegyezni.

2020. szept. 25. 11:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Te jó ég, ugye nem gondolod, hogy azzal """védekezel""", hogy szétvágod a tested? A leírtak alapján erősen rottyon van, szerintem keress fel egy pszichológust. Komolyan. Nem tudom elhinni, hogy ennyi önbecsülésed van csak, és most nem bántásból mondom, de remélem, hogy nem esel teherbe véletlenül sem. Annak a gyereknek az élete már azelőtt el lenne b@szva, mielőtt megszületik.
2020. szept. 25. 18:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok ártatlan, egyáltalán. Ebben a pillanatban, akárhogyan is akarnám, de elhagyni nem tudnám. Pedig azt kellene, de zsarol a fiunkkal. Nagyon bonyolult a helyzet. Egyelőre a célom az, hogy nehogy megint terhes legyek tőle.
2020. szept. 25. 22:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, mivel zsarol a “kedves” parod? Sok esetben az ilyen embereknek csak a szaja nagy. Azonban itt eleg kemeny gondok lehetnek, gondolom nem igazan tudsz kilepni ebbol a kapcsolatbol. Kerj segitseget peldaul a NANE-tol. Egyebkent nincs valaki, barki, akihez mehetnetek ideiglenesen?
2020. szept. 26. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Uramjézus, legalább egy spirált rakass fel, azt megmondani se kell neki és észre se veszi. Erősen bántalmazó kapcsolatban élsz akkor, mindenképp kérj szakszerű segítséegt és amint lehetséges hagyd el. Addig meg védekezz úgy, hogy ne vegye észre.
2020. szept. 26. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!