Clostilbegyt - et írt fel az Orvos. Nincsen tüszőrepedesem azt mondta. Kinek használt és mennyi idő múlva lett terhes? ultrahangra nem mondta hogy kell mennem. Egy havi adagot már beszedtem. 3 havit írt fel..
Az elsőnek igaza van, UH nélkül veszélyes is lehet.
A második hónap utáni hónapot én kihagytam, és abban a hónapban jött össze a baba. De azt mondta az orvos, hogy a beszedés utáni 1-2 hónapban még lehet hatása
Egyetértek az 1.vel. Uh követés, tüszőrepesztő szuri feltétlen szükséges lenne.
Nekem 4 ilyen hónapom volt mindem orvosi ellenőrzés mellett is hiperstimultált lettem a végére. Baromi kellemetlen és veszélyes dolog
Az első terhesség tervezésénél 4 hónapig szedtem uh követéssel, de nem estem teherbe. Utána szüneteltetni kellett, és mivel tényleg elnyújtott hatása van az 5. hónapban lettem terhes.
A második terhességnél 1 havi adagnál már sikerült.
Szia!
Én két ciklusban szedtem.
Ez az elsö hónap nélküle. Eddig mind a három hónapban volt közti vérzèsem. A closty elött sose volt. Most hajtom az orvosokat, hogy mi lehet a baj.
Vagy cserélj orvost, vagy ennél ne hagyd, hogy ne nézze ultrahanggal!
total kiakadok en is ezeken. Veszelyes UH nelkul szedni! Es elotte kivizsgalast kell kernie. Labor, hormonkep ciklus elso es ovu utani sorral. Hihetetlen komolyan.
Kedves kerdezo, probalj orvost valtani,mert lehet rossz vege!
Az en dokim speciel a lelkemre kototte h 12. Nap jelenjek meg.
Nem volt peteérésem és a nőgyógyász felírta a Clostil-t. Beszedtem,megjött a vérzésem (3 hónap után) és azonnal teherbe is estem az első próbálkozásnál. Előtte 3 évig próbálkoztunk sikertelenül.
Nekem az orvos egy szót sem ejtett erről,hogy uh-n nézni kellene...mondta h vegyem be és minden jót kívánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!