Meglepetes terhesség.Szeretnék történeteket olvasni olyan nőkről akiket váratlanul ért a pozitív teszt. Hogy végződött a történet😊?

20 éves másodéves egyetemista voltam, laza szexkapcsolatban egy közel 20 évvel idősebb gyermektelen férfival, (meg olykor másokkal is, de abban a hónapban épp csak ő volt), önpusztító életet élve, szerintem mentális problémákkal. Rengeteget ittam, és olykor szándékos sérüléseket okoztam magamnak, amik hegeit azóta is viselem. Amúgy dolgoztam, sajat albérletben laktam. Így ért engem a pozitív terhességi teszt, ami olyan volt, mintha kiderült volna az ég fölöttem, és valamiféle fény ragyogna rám. Hirtelen értelme lett az életnek. Nem volt kérdés, hogy akarom-e. Azonnal letettem az italt, a cigit, a szeretőket, és mindent, ami nem egy kiegyensúlyozott, normális élet része. Az apával megpróbáltuk együtt, de még terhesség alatt kiderült, hogy nem megy. Egyedül neveltem évekig, a szüleim rengeteget segítettek, dolgoztam, szereztem szakmát, diplomát, és imádtam azokat az éveket, a legjobb időszakom volt bizonyos szempontból. De lehet, hogy csak az idő szépíti meg. Amikor megismertem a férjemet, még emlékszem, egyszer utoljára jól kisírtam magamból az éveken át tartó egyedülálló anyaság keserűségét. Ültünk egy étteremben, és valahogy belémhasított, hogy úristen de magányos és küzdelmes is volt ezt egyedül csinálni évekig. Aztán soha többet nem tört rám ez. Ma már csak a szépre emlékszem.
Most harmincas, háromgyerekes, kétdiplomás, házas nő vagyok. Szeretem a férjem, a gyerekeim és a történetemet is, ami mögöttem van. Sok nehézségem, kudarcom és bénázásom nincs itt most leírva, de ezekből is akadt bőven, nem tündérmese volt az elmúlt tizenvalahány év. De ezerszer jobban alakult, mint hittem az elején, az biztos.

Hát nálunk a szó legszorosabb értelmében meglepetés volt, ugyanis védekeztünk és egyáltalán nem terveztünk gyereket. Mikor megláttam, hogy pozitív lett a teszt, azt hittem rosszulleszek, nem értettem hogy történhetett és miért pont velem.
Lényeg a lényeg, nálunk abortusszal végződött a "meglepi".

11es
Őszintén tisztellek és örülök,hogy így alakult az életed! :)

2017 januárban kezdtünk el próbálkozni mikor 2018 márciusban terhes lettem az Missed Ab volt sajnos. Aztán azev októberben terhes lettem, megszültem 2019 júliusaban.❤️
De 2019 júniusában volt időpontunk inszeminaciora. De mégsem kellett ugye, júliusban szültem 😊

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!