Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitiv ovulációs tesz ?

Pozitiv ovulációs tesz ?

Figyelt kérdés
Sziasztok ma csináltam először ovulációs tesztet. Gyenge pozitív lett. Mikor kellene együtt lennem a férjemmel hogy nagyjából elcsípjük az ovulációt?

2020. szept. 24. 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy gyenge pozitív. Ha gyenge, akkor az még negatív.
2020. szept. 24. 16:04
 2/10 A kérdező kommentje:
2020. szept. 24. 16:10
 3/10 A kérdező kommentje:
2020. szept. 24. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Negativ. Tesztelj holnap, holnaputan amig a ket csik egyforma nem lesz. Ha igen akkor hajra, kapd el a pasid es ismeteld meg ket nap mulva is! :)
2020. szept. 24. 16:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2020. szept. 24. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ovulàciós teszt akkor pozitív, ha egyforma erős a kèt csík, ez negatív
2020. szept. 25. 00:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben mostmar értem köszönöm szépen 😊 nem csináltam meg soha és ezért nem tudom hogy mikor is pozitív .
2020. szept. 25. 08:58
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

Az egy dolog hogy sosem csináltál. Gondolom az első előtt senki sem csinált még. Nem ártana tájékozódni, hogy mit kell pontosan nézni ezeken a teszteken, de többek között használati utasítása is van.

Ahhoz, hogy pozitív legyen, ugyanolyannak kell lennie a két csíknak, vagy inkább a tesztcsíknak erősebbnek, mint a gyári csík...

2020. szept. 25. 12:33
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Szia. Nekem ez a fajta lg tesztem sosem lett pozitív. Egyszer ugyan ilyen volt mint a tiéd. Sejtettem, hogy ovum van, mert fájt a hasam alja. Ugyan abból a vizeletből csináltam egy facell lh tesztet is. Full pozitív lett. Szerintem vegyél érzékenyebb fajtát. Figyeld magad. Ha tojás fehérjés nyákod van, esetleg érzel szúró fájdalmat a petefészkeidnél, az jó jel, ázok termékeny napok.
2020. szept. 25. 13:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó.
2020. szept. 25. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!