Miből vettétek észre azt, hogy várandósak vagytok? A mensi elmaradásán kívül? Több lent.
Anyumnak 3 gyereke van és mindhárom terhessége esetén még 3 hónapig megjött neki a havi vérzés.
Ezért kérlek benneteket, hogy az egyéb tüneteket is soroljátok fel, ne csak a menstruáció elmaradását.
Köszönöm!
Szia,nekem mensi elött egy héttel olyan fura érzésem volt,nem tudom mi ma sem,meg bedugult az orrom (mai napig is)csináltam egy tesztet ami pozitív volt d.u.n 4 óra körül!
Még most derült ki 2 héttel idősebb a terhesség mint elözö mensi elöttöl számolnák
15+2tkm
Sziasztok!
Egy héttel ezelőtt éjszaka arra keltem, hogy rettenetesen görcsöl, de ez reggelre elmúlt. Azóta viszont minden nap úgy érzem, hogy biztosan meg fog jönni, de semmi sem történik. Ilyen menzesz előtt max egy nappal de inkább aznap szokott lenni, és ennél jóval erősebb. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Viszont a mellem is elkezdett feszülni. Mostanra még mindig semmi, de a tünetek megmaradtak - nem enyhültek és nem erősödtek. Tegnap délután teszteltem egy érzékeny teszttel, és negatív lett.Várok még, hogy megjön - e, hiszen máskor is előfodrult 1-2 nap késés, viszont ilyen tüneteket még nem produkáltam ennyivel előtte :D
Valakinek van ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalata?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!