Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miből vettétek észre azt,...

Miből vettétek észre azt, hogy várandósak vagytok? A mensi elmaradásán kívül? Több lent.

Figyelt kérdés

Anyumnak 3 gyereke van és mindhárom terhessége esetén még 3 hónapig megjött neki a havi vérzés.

Ezért kérlek benneteket, hogy az egyéb tüneteket is soroljátok fel, ne csak a menstruáció elmaradását.

Köszönöm!

2020. szept. 22. 08:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Mivel nekem egy betegség miatt borzasztoan hektikus a menzeszem (20 és 50 nap között, de nem volt ritka, hogy 1-2-3 hónap teljesen kimaradt 🤷), ráadásul a teherbe esés esélye is minimális volt, nem is reméltük, hogy spontán teherbe eshetek. Egyszer egy utazás közben megálltunk egy benzinkúton pisilni, és épp előtte takarították a mosdókat. Még csak nem is az a büdös fertőtlenítőszag volt hanem egész kellemes virágillatú tisztítószert használtak, de úgy felfordult tőle a gyomrom, hogy nagyon meglepődtem. Utána kezdtünk gyanakodni, szép lassan előjött az émelygés és a mellfájdalom is. Aztán mikor hazaértünk és végre rávettem magam egy tesztre, olyan pozitív volt, hogy a pozitív csík hamarabb jelent meg, mint a kontroll 😅 12 hetes voltam, mikor az első ultrahangot csinálták, aztán rögtön getetikai is lett belőle. Makkegészséges, gyönyörű, másfél éves a kislányom. :)
2020. szept. 22. 12:42
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
Azon kívül rosszul lettem a cigiről, de nagyon és a mentoltól úgy általában, pedig imádtam. Szóval a hanyinger, émelygés.
2020. szept. 22. 12:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Első körben hirtelen elkezdtem undorodni az alkoholos italoktól... Másodszor... a kutyánk mindig a hasamnál feküdt és nem hagyott békén a seggembe volt mindenhol
2020. szept. 22. 13:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2020. szept. 23. 00:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia,nekem mensi elött egy héttel olyan fura érzésem volt,nem tudom mi ma sem,meg bedugult az orrom (mai napig is)csináltam egy tesztet ami pozitív volt d.u.n 4 óra körül!

Még most derült ki 2 héttel idősebb a terhesség mint elözö mensi elöttöl számolnák

15+2tkm

2020. szept. 23. 09:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az extrém délutáni álmosság volt már a nemvárt előtt 3 nappal. És hogy nem kezdett feszülni a mellem, amikor már szokott. De csak akkor teszteltem, amikor kimaradt, mert aznap reggel fenn volt a hőm, és egyértelmű kétcsíkos lett.
2020. szept. 23. 10:30
 17/17 anonim válasza:

Sziasztok!

Egy héttel ezelőtt éjszaka arra keltem, hogy rettenetesen görcsöl, de ez reggelre elmúlt. Azóta viszont minden nap úgy érzem, hogy biztosan meg fog jönni, de semmi sem történik. Ilyen menzesz előtt max egy nappal de inkább aznap szokott lenni, és ennél jóval erősebb. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Viszont a mellem is elkezdett feszülni. Mostanra még mindig semmi, de a tünetek megmaradtak - nem enyhültek és nem erősödtek. Tegnap délután teszteltem egy érzékeny teszttel, és negatív lett.Várok még, hogy megjön - e, hiszen máskor is előfodrult 1-2 nap késés, viszont ilyen tüneteket még nem produkáltam ennyivel előtte :D

Valakinek van ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalata?

Köszönöm előre is a válaszokat! :)

2020. szept. 23. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!