Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu kérdés! Segítenètek?

Ovu kérdés! Segítenètek?

Figyelt kérdés

Használtam ovulációs tesztet,ami szombat estère lett pozitív,de még tegnap délelőtt és este is az volt. Tegnap délután viszont nagyon fájt,feszült az alhasam. Akkor lehetett tüszőrepedèsem?

Reggelre negatív lett a teszt. Ma délután az orvosom látta, hogy megrepedt a tüsző. Ma kora este voltunk együtt. Ez késő vajon vagy belefèrt még?

Tudom, hogy 24 óráig èletkèpes max a petesejt. Ha tegnap délután a repedéstől fájt a hasam, akkor valószínűleg lecsúsztunk róla. De mindenhol azt olvastam,hogy a petesejt hajnalban szokott kiszabadulni.

Mit gondoltok ?

3 babát veszítettünk el és igen már figyelem a testem, mielőtt jönnènek a negatív kommentek.

Köszönöm

2020. szept. 21. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem biztos,hogy lekéstétek,mert még a petevezetőben lehetett a petesejt, de ha mégis,legközelebb pozitív ovu tesztkor legyetek együtt. Repedhet az a tüsző a egy kiadós szextől is és nagyobb az esély, ha a ficánkák már ott várják a petét a vezetékben. Ők tovább is élnek. Mi pozitív LH teszt napján és másnap voltunk együtt, mikor baba lett belőle.
2020. szept. 21. 23:21
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Ezt a "korábban tepedhet a tüssző" témát felejtsétek el végre. Nincs spontán peteérés, a repedést a megfelelő hormonszint elérése okozza.
2020. szept. 22. 06:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem írtam spontán tüszőrepedèsről!

A kérdés az az, hogy az erős alhasi fájdalom jelenthette-e a repedèst?... mert amikor fájt a hasam, akkor még pozitív volt a teszt (vasárnap este), viszont hétfő reggelre lett negatív és csak hétfő este voltunk együtt.

2020. szept. 22. 06:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó időben voltatok. Amúgy a pozitív teszt utáni első negatív napon van ovu. Ha meg a teszted napokig pozi akkor kevésbé érzékenyre kell válts.
2020. szept. 22. 07:19
 5/6 anonim ***** válasza:
A válasz meg még mindig az, hogy a fájdalomból nem tudja senki megmondani, mikor reped a tüssző.
2020. szept. 22. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet meg elkaptatok a fonal végét. Az esely megvan ra. Kiderul 2 het mulva :)

Ahogy elkezd erősödni a a 2.csik tartsatok pihit, ez pl nalunk 2 nap kb, aztan ha pozi lesz onnan 3-4 napig mindent bele. Vagy onnan 2 naponta, ahogy jol esik :)

2020. szept. 22. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!