Segitenétek? Koszmó kérdés
Figyelt kérdés
A lányom fején koszmó van.mondta a doktornő vegyek gyógyszertári olajat és áztassam be.muszáj ledörzsölni?nem elég felásztatni és lemosni?2013. jan. 4. 18:32
1/12 Denisa W. válasza:
Ha makacs a koszmó, nehezen fog lejönni. Fiamnak nagy haja volt, neki csak a Babé koszmó elleni sampon segített, azzal teljesen megoldódott a dolog, dörzsölés nélkül.
2/12 anonim válasza:
Nekem is Babe vált be. Azóta is használom és nem jött elő. Olaj is jó rá. Mosás előtt hagyd rajta ázni pár percet, hogy felpuhítsa a bőrt. Babe sampon tényleg nagyon jó rá.
3/12 gabszem válasza:
nekünk semmi se segített, babaolajjal kenegettem és mikor beázott akkor a körmöm hátuljával óvatosan levakargattam (ezt napokig csináltam mire elmúlt). Vettünk méregdrága (BABÉ) sampont az se segített. Kaptunk gyógyszertári krémet amit az orvos írt fel és az segített még sokat.
4/12 anonim válasza:
Én a gyógyszertári készítésű krémmel kezdtem (hajmosás előtt fél órával kell bekenni a baba fejét), és tökéletesen rendbe jött pár hét alatt. Ajánlották a BABÉt is, csak az ára miatt inkább a pár száz forintos cuccot próbáltam először és bevált.
5/12 anonim válasza:
Ha nem akarsz dorzsolni akor vegyel babe koszmo el.eni sampont az hatasosabb es nem kell dorzsolni hanem egy suru fogu kevevel atfesulod .
6/12 anonim válasza:
Kislanyom hajan is volt es en is babet vetem es 2 hajmosas utan el is tunta koszmo samponbol viszont meg majdnem az egesz megvan mert nem kell nagy mennyiseg.
7/12 anonim válasza:
Azt hiszem tudok segíteni, mert a kislányom fején nagyon hosszú ideig koszmó volt, sokat szenvedtünk vele. Nekünk sem az olaj, sem a Babé sampont/krém nem jött be. Ami megszüntette a problémát az Frezyderm koszmó elleni olaj. Állítólag gyógyszertárban is lehet venni, de én semelyikben sem tudtam, így a netről rendeltem. Egy csodaszer a koszmós fejbőrre!
8/12 anonim válasza:
étolajjal szoktam bedörzsölni neki (a gyerekorvos mondta hogy felesleges a babaolaj, pont ugyanazt tudja a napraforgóolaj is amivel sütök), rajta hagyom fél órát, utána sűrű baba hajkefével átdörzsölöm, majd lemosom a fürdetőkrémmel. 2-3 ilyen kezelés után eltűnik.
9/12 anonim válasza:
Nekünk makacs vastag volt a koszmó egyszer sikerült is szegénykèm fejét sebesre dörzsölni. Nekünk is csak a babé oldotta meg de az dörzsölés nélkül. Drága de megéri és kiadós is.
10/12 anonim válasza:
Gyógyszertári paraffin olajjal bekenem, fél órát hagyom, a hajkeféjével átfésülöm a fejét és az esti fürdésnél BABE sampon. Egyáltalán nem méregdrága, 2.200,- ft volt.
Nekünk ez bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!