Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebből vajon lehet baj?

Ebből vajon lehet baj?

Figyelt kérdés

Éjjel együtt voltam egy csajjal. Lefekudtunk... Gumit nem használtunk. Aktus közben kivettem a péniszem belőle mert élveztem hogy el fogok menni. Kivettem de nem éreztem semmit ezért visszaraktam. Majd 1-2 percel később vettem észre hogy a takaró kicsit távolabb tiszta sperma, tiszta ondó. Ezt észrevettem és azonnal elzavartam a csajt hogy mossa ki forró vízzel ott lent. A probléma az az, hogy elmentem és még utána úgy raktam vissza. Nem kell bunkó válaszokat írni, tudod mit műveltem, felelőtlen voltam és ebből nagyon nagy valószinuseggel gyerek lesz. Nem takarozok azzal, hogy nagyon sok alkoholt ittam előtte, mert nem rontja le annyira spermiumok minőséget hogy ne legyen baj.

Igazából amire kíváncsi vagyok, ti mit tennétek a helyemben? Törődjek bele hogy lesz egy nem tervezett gyerekem?

2020. szept. 20. 06:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el az ügyeletre esemény utáni tablettáért és akkor nagy valószínűséggel nem lesz baj.
2020. szept. 20. 06:41
 2/13 anonim ***** válasza:
70%
Baj nem lehet max terhesség. Gondolom ha nem védekeztetek akartok gyereket.
2020. szept. 20. 06:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Esemény utáni tabletta. Csak az a szívás, hogy pasiként nincs ráhatásod hogy beveszi-e.

Egyébként kicsi az esély így a teherbeesésre, de legközelebb egy vadidegen luk előtt ne hülyülj meg és húzd fel a gumit.

2020. szept. 20. 07:09
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a forró vizes hülyeséget honnan szedted?
2020. szept. 20. 07:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vetted észre, hogy orgazmusod van? Szar lehet 😂
2020. szept. 20. 07:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Esemeny utani. Gondolom a csaj se akar egy egy ejszakasbol gyereket.Es legközelebb ovszer, mert hama megvan a baj!!
2020. szept. 20. 14:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is az esemény utáni tablettát ajánlanám. Igen, van esély gyerekre.

Óvszert pedig nem csak a nem kívánt terhesség megelőzésére kell használni, hanem a csúnya betegségek ellen sem árt védekezni.

2020. szept. 21. 11:32
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Nagy baj nem lehet belőle, de a gyerek nevén azért kezdj gondolkodni.
2020. szept. 21. 13:13
 9/13 A kérdező kommentje:
Probléma megoldva, ma voltunk esemény utaniert
2020. szept. 21. 17:25
 10/13 anonim ***** válasza:
93%
Én csak arra reflektálnék, mi az, hogy elzavartam a csajt. Lefeküdtél vele, és ilyen stílusban beszélsz róla?
2020. szept. 22. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!