Megjött, de pozitív a teszt. Ilyenkor mi van?
Kémiai lesz nagy valószínűséggel. Nekem nagyon halvány tesztjeim voltak, megjött a havim, de reméltem csak vérzés...csináltam tesztet erősebb lett... másnap viszont sajnos erősen megvolt a mensim és csináltam még egy tesztet az már negatív volt.
Ha biztosra akarsz menni vársz egy két napot és újra tesztelsz, de ha normálisan megvan akkor szinte biztos, hogy kémiai volt. Ha pedig erősödne a teszt irány a doki, mert méhen kívüli is lehet vagy akármi más gond.
Nekem is 2 hónapig "megvolt" terhesen,nekem is azt mondta akkor az orvos,hogy egy része válik le a nyálkahártyának,de a baba megmaradt semmi baja nem lett szerencsére.
Ugyan abban az időben volt vérzésem,ugyan annyi volt mennyiségileg is,színben is,talán kicsit rózsaszínesebb,de rendesen véreztem,nem kicsit,5-6 napig tartott,ezt 2 hónapig,majd majd a 2 hónap után kezdtem el rosszul lenni, akkor csináltam egy tesztet ami pozitív lett,utána már nem is jött meg.
Szerintem menj majd dokihoz,azért nézzen rá ne hogy valami baj legyen mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!