32. napon valószínűsíthető beágyazódási pecsételés, 35. napon reggel időn túli pozitiv teszt, vele egyidejűleg megjött a nemvárt is. Volt valaki hasonlo helyzetben?
Babát szeretnénk párommal. Nem aggódok csak értetlenül állok a helyzet előtt.Alapbol tobb mint 30 napos ciklusaim voltak. 29.napon voltam nőgyógyásznál rakszures miatt, es csinalt ultrahangot is. persze nem látott semmit, de azt mondta minden rendben van, ha 2 het mulva sem jon meg, menjek vissza. Lassan 3 hete iszonyatos mellfajdalom es 1 het hasszurka. Teljesen mas mint mensi elott lenni szokott. Aztan 32.napon azt hittem hogy nah most tuti megjott, de csak egy kis barna folt lett. Aztan 35.nap reggel félálomban csinaltam egy tesztet. Csak mikor mar felhasznaltam vettem észre, hogy közbe megjott a nemvart is. Elkonyveltem,hogy akkor nincs baba. Aztan 2 óra múlva mikor felkeltem hogy hoppa a tesztet kidobom, lattam hogy a masik csík is megjelent nem is olyan halványan. Tudom, hogy időn túl de mindenhol azt olvasni hogy a pozitiv az pozitiv...nem verzek annyira mint szoktam, de nem tudom hogy ez csak a késői beágyazódás miatt lehet-e..jart így valaki?
Ha nem verzek 5 napig ahogy szoktam csinaljak egy újabb tesztet vagy tejesen felesleges?
Megjött. Blablabla. Időntúl. Blablabla.
Nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!