Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 32. napon valószínűsíthető...

32. napon valószínűsíthető beágyazódási pecsételés, 35. napon reggel időn túli pozitiv teszt, vele egyidejűleg megjött a nemvárt is. Volt valaki hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk párommal. Nem aggódok csak értetlenül állok a helyzet előtt.Alapbol tobb mint 30 napos ciklusaim voltak. 29.napon voltam nőgyógyásznál rakszures miatt, es csinalt ultrahangot is. persze nem látott semmit, de azt mondta minden rendben van, ha 2 het mulva sem jon meg, menjek vissza. Lassan 3 hete iszonyatos mellfajdalom es 1 het hasszurka. Teljesen mas mint mensi elott lenni szokott. Aztan 32.napon azt hittem hogy nah most tuti megjott, de csak egy kis barna folt lett. Aztan 35.nap reggel félálomban csinaltam egy tesztet. Csak mikor mar felhasznaltam vettem észre, hogy közbe megjott a nemvart is. Elkonyveltem,hogy akkor nincs baba. Aztan 2 óra múlva mikor felkeltem hogy hoppa a tesztet kidobom, lattam hogy a masik csík is megjelent nem is olyan halványan. Tudom, hogy időn túl de mindenhol azt olvasni hogy a pozitiv az pozitiv...nem verzek annyira mint szoktam, de nem tudom hogy ez csak a késői beágyazódás miatt lehet-e..jart így valaki?

Ha nem verzek 5 napig ahogy szoktam csinaljak egy újabb tesztet vagy tejesen felesleges?

2019. szept. 22. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Olyan nincs, hogy beágyazódási pecsételés! Nincs olyan. Nincsen. Nincs beágyazódási vérzés! Nem! Elfelejteni!
2019. szept. 22. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Beágyazottsága után 10-14 nappal mutat kb. Pozitivat a teszt! Az nem beágyazodasi vérzés volt, hanem menses élőtti barnázás
2019. szept. 22. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinu kemiai terhesseg volt. Volt annyi hcg a vizeletben, hogy a teszt kimutassa, de nem tudott rendesen megtapadni es megjott. En ugyan igy jartam 2 honapja. Reggel lepisiltem a tesztet, pozitiv lett a teszt aztan kb 10 perc mulva megjott a menstruaciom. Masnap is csinaltam tesztet, addigra halvanyodott. Azt javaslom 2 nap mulva is csinalj egy tesztet, ha halvanyabb vagy negativ akkor kemiai volt, ha ugyan olyan vagy erosebb akkor meg irany a doki.
2019. szept. 22. 16:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2019. szept. 22. 16:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves 3. Azóta sikerült újra teherbe esni?
2019. szept. 22. 16:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnos. Volt egy vetelesem tavaly nyaron, 2 honapja egy kemiai, azota semmi. ☹
2019. szept. 22. 16:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Jönni fog amikor nem is számítasz rá :)
2019. szept. 22. 17:01
 8/10 anonim ***** válasza:
11%

Megjött. Blablabla. Időntúl. Blablabla.

Nem vagy terhes.

2019. szept. 22. 17:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Az ilyen jellegű válaszokra nem vagyok kíváncsi köszönöm! Nem azt kérdeztem hogy terhes vagyok e. Annak megállapítására ott a teszt és az orvos. Annak a válaszára voltam kíváncsi, aki járt hasonlóképpen. Köszönöm!
2019. szept. 22. 17:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló ! Neked volt igazad. Valóban pozitív volt az eredmény, de sajnos nem maradt meg a baba. Rá 2 hónapra viszont igen :) Így most már egy csodaszép, 2 hónapos kislány anyukája vagyok :)
2020. okt. 22. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!