Pozitív teszt után, akinek leesett a testhője, utána minden esetben megjött?
Nemvárt napján teszteltem először pozitívat, halványan ugyan. Rá két napra erősebbet. A mindjártmegjön érzés megvan, ami nem is aggasztana, mert sokan beszámoltak arról, hogy ez az érzés akár az első trimeszterben végigkísérte őket. A testhő leesése viszont aggaszt. Alapból nem magas a testhőm, 36.2-36,4. Ovulációnál is 36.6-7. a max. Vasárnap 36.9 volt, ma reggel viszont 36.3. (Vasárnap fél8-kor mértem, ma viszont 6-kor (munkanap van).
Aggódjak? Tapasztalatok érdekelnek.
(Orvoshoz szerintem felesleges mennem, semmit nem látna, max. elkérné a 12 ezret és mondaná, hogy menjek vissza két hét múlva. Holnap reggel újra tesztelek.
Köszönöm a válaszokat!
Nyugodj meg, ne méregess tovább, örülj egy picit a pozitív tesztnek.
Ha vérzést tapasztalsz, doki. De ha nem, akkor nincs gond, nyugi. Két hét múlva menj orvoshoz.
Van benned HCG, ami erősödik: tehát terhes vagy.
Hőmérő ide, vagy oda.
Ha nem vérzel, akkor a baba ott fog maradni két hét múlva is, amikor mehetsz már orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!