Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhessegkor már érezni hogy...

Terhessegkor már érezni hogy feszül a méh mielőtt nem jön meg?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva kellene megjonnie de feszül a hasam alja mindkét oldalt...
2020. szept. 18. 17:25
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Ja nekem is feszült. Aztan megjött. Higgyetek már el, hogy tunetekbol nem lehet jósolni. Meg két terhesseg sem kezdődik egyformán ugyanannal a nőnél. Nemhogy egy idegen mondhatna meg a te tested mit miért csinál.
2020. szept. 18. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Nekem az alhasam feszült, de nem tudom hogy közvetlenül a terhesség miatt vagy pedig azért, m Rt pont költöztünk és cipekedtem egy csomót.
2020. szept. 18. 17:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem most folyamatosan olyan érzésem van mintha meg akarna jönni de olyan máshogy...
2020. szept. 18. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem éreztem a terhességgel összefüggően egészen addig, míg nem jött el az az idő, hogy meg kellett volna jönnie. Amúgy ciklusonként változó volt nálam sok minden, mégis megjött, szóval ez alapján ne vonj le semmilyen következtetést.
2020. szept. 18. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mikor fogjàk megérteni a nők hogy terhesség előtt semmilyen tünet nincs csak beképzeltek mindent.
2020. szept. 18. 18:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmit nem lehet érezni
2020. szept. 18. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyébként ez nem így igaz. Lehet érezni. En is éreztem dolgokat abban a hónapban amikor terhes lettem. De annyira picivel volt csak más mint mikor nem, hogy csak utólag tudom beazonosítani.
2020. szept. 19. 10:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Nos, terhes vagy, kérdező?
2020. okt. 12. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!