Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
A barátommal megszakításos módszerrel szeretkeztünk (tudom, felelőtlenség és tanultam is belőle), az előző barátnőivel is îgy volt és nem volt gond, mindig időben kivette, az előváladéktól mennyi az esélye hogy teherbe essen valaki? Aztmondta nem volt gond. Két hete késik a menstruációm, de nem mindig pontos, volt hogy meg sem jött egy hónapban, vagy előbb jött, két hét után stb. viszont nagyon sokat stresszelek ezen ami miatt szintén késhet. Semmi jelet nem tapasztalok, a hasam fáj kicsit néha, és erősebb a folyásom. Félek a teszt eredménytől mert még nem tudnék vállalni egy gyereket.. :/ kérlek normális válaszokat írjatok!

2020. szept. 14. 23:28
 1/4 anonim válasza:
85%
Szerintem vegyél tesztet holnap. Sajnos ennél jobbat nem tudok mondani. Velem is volt ilyen, izgultam rettentően , szerintem pont ezért késett. Aztán a teszt megnyugtatott. Azt gondolom, jobb minél előbb tudni, mi is pontosan a helyzet, mint találgatni és stresszelni.
2020. szept. 14. 23:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2020. szept. 14. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs két egyforma ember. Azért mert eddig "nem volt gond" (vagy csak ő nem tudott róla), nem jelenti azt, hogy nálad se lesz.

Lőjj el hetente 1 tesztet, ezt tudod tenni. De az idegeskedést és a veszélyt ez nem fogja oldani, hisz még azt sem tudod, mik azok a termékeny napok, amiket el kéne kerülni, mert rendszertelen a ciklusod (gondolom tizenéves vagy, akkor a rendszertelen ciklus normális).

Az az igazság hogy ez a duma a barátod részéről merő önzőség. Lusta gumit húzni, és ezzel takarózik. Most gondolj bele: te mennyit idegeskedsz, és a Te tested van kitéve akár egy abortusznak, az pedig nagyon megterhelő. De az állandó stressz se egészséges. Aki igazán szereti a párját, nem teszi ki őt ilyeneknek.

Szerintem meg kéne beszélnetek ezt, hogy védekezzetek normálisan, lehetőleg gumival. Én a foggátlót nem ajánlom mert engem pár év alatt nagyon tönkretett, de ha nagyon akarod, még az is jobb mint ez a semmi.

2020. szept. 15. 08:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszönöm szépen!🥺
2020. szept. 15. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!