Igen ez a baj, hogy tisztában se vagytok a dpo fogalmával, de azért ész nélkül dépéózgattok!
2020. szept. 14. 10:22
22/26 anonim válasza:
18as én tudom, de lehet hogy nem pont a 10. Dpon van...ne legyél már bunkó.
2020. szept. 14. 10:38
23/26 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezek csak tények, semmi bunkóság nincs benne.. Ha nem tudja hányadik dpo akkor várja meg, hogy késsen és kiderül. Ilyen egyszerű :)
2020. szept. 14. 11:03
24/26 A kérdező kommentje:
Azért"dépéózgatok",mert kiszámolva akkor volt ovu,azért írtam.
Gyakorlatilag nem tudom mikor van ovum,mert nem hőmérőzök,nem ovu tesztelgetek folyamatosan így biztosan nem tudom állítani.
De köszönöm meglátásodat.
2020. szept. 14. 13:14
25/26 anonim válasza:
Ezt így fotón negatívnak látom. Nekem a predi volt anno a 12. napon olyan, hogy élőben mintha lenne rajta valami, de fotón semmi sem látszott. Az ovum tuti volt, hőgörbe és ovu teszt alapján is. A 13. dpo-n (1 nappal a mensi előtt) lett az első pozitívra értékelhető tesztem. A helyedben most már megvárnám a nemvárt napját. Én csak jobban izgultam, hogy nem volt egyértelmű. A hcg is mindenkinél más ütemben termelődik.
2020. szept. 14. 15:10
26/26 A kérdező kommentje:
25-ös köszönöm a válaszodat,megnyugtató hasonló történetet olvasni,mint az enyém
Megvárom mostmár a menzesz idejét,remélem nem jön meg és baba lesz.
Engem is inkább idegesít,hogy nem tudom,hogy igen vagy nem.
Az első gyermekemmel is későn volt jelen a hcg a szervezetemben,de ez sem mérvadó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!