Van rajta valami?

Figyelt kérdés

Sose használtam facelle terhességi tesztet,így nem tudom,hogy ezen van-e valami vagy nincs.

10dpo-n vagyok,így még korai volt.

3 percen belül lett rajta egy halvány második vonal élőben,képen nem tudom hogy látjátok-e vagy nem...de ezt még nemnek veszem.

Tünetként a erős hányingert tudom mondani,amúgy pms tünetek vannak.

[link]

[link]

2020. szept. 14. 07:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
🤦‍♀️
2020. szept. 14. 08:19
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát tényleg,én is negatívnak látom ezt még.

Volt már ilyen halovány tesztem,de az kémiai lett sajnos.

Senkit nem pontozok le,mindenkinek ment a zöld kezecske.

Én sem szoktam felrakni teszteket,főleg ilyeneket,de nem teszteltem soha facellel még.

Igen én látok valamit,de úgy hogy az ovu napját se tudom pontosan,így nem tudom hanyadik napon vagyok igazából,megvárom a menzesz napját és csak utána tesztelek.

11-es Mi a problémád?

2020. szept. 14. 08:29
 13/26 anonim ***** válasza:
Ez a fajta a 9.dpon már derengett, 10.dpon rendesen látszott. A predicgor ugyan ezen a napokon meg erosebben mutatta.Ez egyelore sajnos negativ.
2020. szept. 14. 08:31
 14/26 anonim ***** válasza:

Tudom, h mire gondolsz. En mar sokszor hasznaltam facellet es mindig megjott idoben. Ez sajnos negativ, a reagens helyet lathatod.

Probald meg ket nap mulva, hatha lesz ott valami. Szoritok!

2020. szept. 14. 08:38
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok. Lepontozhattok, de 10.dpo-n így néz ki egy facelle: [link]

Az én tesztjei, csak tudom...

2020. szept. 14. 08:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
15ös pontosan...az enyémek is ilyenek voltak.
2020. szept. 14. 09:27
 17/26 anonim ***** válasza:
60%
Jó és ha mégis ésőbb fogant?
2020. szept. 14. 09:43
 18/26 anonim ***** válasza:
70%
17es, akkor az nem 10.dpo. A dpo (day past ovulation) Az ovuláció óta eltelt napokat jelenti, tehát nem tud később foganni...
2020. szept. 14. 10:11
 19/26 A kérdező kommentje:

Igen,egyenlőre tudom hogy ez negatív,majd ha kimarad a menzeszem akkor tesztelek.

A reagens helyet is tudom hogy néz ki,mert nem ez az első tesztem.

15-ös igen soknak ilyen 10dpon,de viszont nem mindenkinek látszik ennyire,láttam már halványabbat és baba lett belőle,de örülök,akinek ilyen lett a tesztje.

17-es igen az is lehet,hogy később fogant,mivel a párommal nem csak azért vagyok együtt,hogy gyermeket nemzünk,ezért bármelyik akörüli napban megfoganhatott.

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2020. szept. 14. 10:11
 20/26 A kérdező kommentje:

18-as,de nem tudom mikor volt pontosan az ovum,így az se biztos,hogy a 10.dpon vagyok.

Vannak olyanok akiknek később fogant meg a baba.

2020. szept. 14. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!