33 évesen jelen helyzetben (covidra gobdolok) okos döntés
teherbeesni, vagy inkább várni kellene 1-2 évet?
11/20 A kérdező kommentje:
Mi is most vagunk bele a negyedik baba projektbe.. Az elso hullamban nem jutott eszunkbe gyereket csinalni de most meg mar latjuk hogy ennek nem lesz egyhamar vege. A covid sosem fog eltunni, mindig elo fog bukkanni itt vagy ott ugyanugy mint pl a baranyhimlo, a kerdes csak az mennyi ideig csinaljak meg a fesztivalt ekorul (egyes elmeletek szerint jovo ev kozepeig de nem tudni). De lesznek az eletben jobb es nehezebb idoszakok is, teljesen kiszamithatatlan, mi ugy dontottunk nem a jelenlegi fura helyzetet alapul veve dontunk az ujabb baba erkezese felol hisz ez a dontes egy egesz eletre szol.
2020. szept. 12. 22:09
Tavaly júniusban kezdtünk próbálkozni, picit megtorpantunk, mikor az első vírus helyzet jött, viszont úgy döntöttünk nem szünetelünk. Pontosan 1 év kellett, mire sikerült teherbe esni. Szóval én nem várnék.
2020. szept. 12. 23:11
Én nem vártam, fiatalabb nem leszek.
34 vagyok. Jelenleg 18 hetes, a várandóssággal kapcsolatos egészségügyi szolgáltatások nem fignak szünetelni.
2020. szept. 13. 07:03
15/20 A kérdező kommentje:
14es vállalkozó vagyok, nem érint az adókedvezmény, de köszi a kötekedést.
Nekem most par hetes a babom. En elvezem hogy nem csodul ide a csalad 🤣
2020. szept. 13. 07:42
Én is szeretnék még babát, 32 vagyok. Nem az első lenne, de várunk pár évet. Nálunk a terhesség alatti stressz előhozott genetikai problémákat gyereknél, és most is van hogy stresszelek. Ovis, iskolás gyerekeim vannak és minden létező betegség hazajön.
2020. szept. 13. 08:28
Én januárban estem teherbe, ugye még a covid időszak elött, viszont szinte az egész terhességem ezzel telt és egyáltalán nem volt para. Az egyetlen ami rossz volt, hogy a férjem nem jöhetett be velem a 12. heti ultrahangra, de ezen kívül más nem volt. Mondjuk ez az első gyerekünk, így nem tudom, hogy normális helyzetben milyennek kellett volna lennie az egész terhesség gondozásnak.
Szóval én csak emiatt nem várnék. Meg ahogy már mások is írták, ki tudja, hogy még meddig lesz ez az egész hercehurca.
2020. szept. 13. 12:07
2020. szept. 13. 16:52
Mi sem várunk. Nekünk már nincs időnk.
Nekünk harmadik baba lenne, első közös.
Szerintem nem kell túlparázni ezt az egészet :)
Sok sikert!
2020. szept. 15. 08:26
Kapcsolódó kérdések: