Predi havi előtt 3 nappal reggel mennyire biztos?
Figyelt kérdés
Volt akinek negatív volt, később kiderült ennek ellenére terhesség?2020. szept. 12. 09:10
11/18 anonim válasza:
9es vagyok. Nekem ilyenek voltak a 10.dpo-n : [link]
Most kistesóra gyúrunk, mindig a 10.dpo-n tesztelek, ha negatív, tudom hogy az a hónap kuka :) Kitartást neked, drukkolok!
12/18 A kérdező kommentje:
2020. szept. 15. 14:11
13/18 anonim válasza:
Ez még kétesélyes. Nekem egyszer terhesség egyszer meg kémiai lett belőle. Ha terhesség akkor a nem várt napján egyértelmű pozi lesz.
14/18 A kérdező kommentje:
Ma van az a nap
Mondjuk nem reggeli volt
2020. szept. 15. 15:39
15/18 anonim válasza:
13-as vagyok, nekem nem várt előtt délutánikból lettek halványak és nem várt napján sem reggel teszteltem. Nem a napszak a lényeg :) Mellesleg én éjszakai pisilő bajnok vagyok így a reggelivel sokra nem is mennék :D
Légy türelmes, ha két nap múlva nem lesz erősebb teszted, akkor sajnos nincs baba.
16/18 anonim válasza:
Az xepil ha víz alá tartod is ilyen... Ezek száradási csíkok, nem vagy terhes.
18/18 A kérdező kommentje:
Nem volt baba
2020. szept. 25. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!