Predi havi előtt 3 nappal reggel mennyire biztos?
Figyelt kérdés
Volt akinek negatív volt, később kiderült ennek ellenére terhesség?2020. szept. 12. 09:10
1/18 anonim válasza:
Ha pontos az ovulációd, akkor nagyjából, de nem 100%-os. A predictort sem csinálnám korábban mint az esedékes menses előtt egy nap. Akkor már biztos lennék benne, hogy negatív.
2/18 anonim válasza:
Nekem 3 nappal előtte egyértelmű pozitív volt, de én tudtam, hogy az a 12-13. Dpo napon lehetett.
3/18 anonim válasza:
Ha biztos az ovu ideje akkor biztosnak veheto az eredmeny.
4/18 anonim válasza:
10.dpo-n egyértelműen kétcsíkos lett nekem. Drukkolok, hatha csak csuszott az ovud.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem nem hőmezo lett volna, ha valami elindult.
2020. szept. 12. 10:23
6/18 anonim válasza:
Nekem egy nap késésnél negatív volt, négy napnál egyértelmű pozitív. Most vagyok 14 hetes, kb,akkor fogant amikor meg kellett volna jönnie, mert 2 héttel kisebb
7/18 A kérdező kommentje:
2020. szept. 14. 08:23
9/18 anonim válasza:
Negatív. A facellen mindig van ilyen csík. Néha attól látszik jobban, hogy sárgábbat pisil az ember...
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Bár a tegnapin semmi nem volt, ezen rögtön látszott valami. De nyilván túl halvany
2020. szept. 14. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!