Lehetek-e terhes, vagy most mi ez? Van aggodalomra okom?????
2-an jott meg eloszor. Vagyis 10 nappal ezelott.
Szedek fogamzásgátlót, viszont a 7 fehér tabi után, ismét a 21 piros következi. Viszont én kedden (akkor kezdődik az első piros tabim) elfelejtettem bevenni, és együtt voltunk a párommal. Tegnap is, és tegnapelőtt is együtt voltunk.
De tegnap, meg tegnapelott bevettem a piros tabit.
Ma viszont, "megjött"?! Olyan vérzésem van, mint amikor kezd megjonni, pirosas barnás.
Ez mit jelent!? Baj van?
Nem. Hiszen nem mutatható ki kedd ota.
Hisz csak akk nem vettem be szerdatol rendesen szedem. Csak most ez a barnazas idegesit, h tegnap ota ez van.
Jah hogy most kezdted el szedni a gyógyszer 1 hónapja? 3 hónap alatt szokik hozzá a szervezeted kb, viszont így nem számolhatunk azzal, hogy rendszeresen szedted előtte... (de megmagyarázza, miért pecsételsz, nyugi, természetes dolog)
Mindegy, a kocka el van vetve. Következő menszi körül már csinálhatsz tesztet.
Hogy erted, h következő kocka el van vetve?
Ho vege korul kell megjonnie, akkor mikor csinaljak tesztet?
El fog mulni ez a barnazas par nap mulva?
Es akkor lehet teherbe estem?
"A kocka el van vetve"
Arra értettem, hogy nincs mit tenni, várni kell. Ha teherbe estél, akkor az már megtörtént. Nyugodj meg, tesztelj, amikor írtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!