Lehetek-e terhes, vagy most mi ez? Van aggodalomra okom?????
2-an jott meg eloszor. Vagyis 10 nappal ezelott.
Szedek fogamzásgátlót, viszont a 7 fehér tabi után, ismét a 21 piros következi. Viszont én kedden (akkor kezdődik az első piros tabim) elfelejtettem bevenni, és együtt voltunk a párommal. Tegnap is, és tegnapelőtt is együtt voltunk.
De tegnap, meg tegnapelott bevettem a piros tabit.
Ma viszont, "megjött"?! Olyan vérzésem van, mint amikor kezd megjonni, pirosas barnás.
Ez mit jelent!? Baj van?
Elfelejtetted bevenni az első piros tabit, nyilván megnézted a gyógyszer leírását, és megtudtad, hogy ilyenkor 7 napig kiegészítő védekezés szükséges. Erre tegnap és tegnap előtt is lefeküdtetek. Gratulálok.
A keddi még érthető, mert nem tudtad, hogy kimaradt, de ez a kettő ... Nem is értem.
Nem valószínű, de lehetsz terhes, mondjuk a folyás, pecsételő vérzés tipikusan nem a pár napos terhesség jele. Legközelebb figyelj oda jobban.
Ha eddig rendszeresen pontosan szedtek a fogamzásgátlót 1 tapletta elfelejtése esetén elég kicsi az esélye a terhességnek. Tesztet érdemes csinálni. De úgy gondolom, hogy nincs okod aggódni.
Egyébként valahogy jelezd magadnak ezt húzd fel a telefonod hogy ne maradjon ki vagy vezess egy táblázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!