Lehet érezni a beágyazodást?
Sokan számolnak be szurkálásról ilyenkor. Sokan meg észre sem veszik. Szóval bármi lehet.
Személyes velemeny
Sajnos a válaszokkal sem vagy előrébb, ez tipikusan olyan, hogy van akinek igen van akinek nem. Nekem első terhességnél nulla tünetem volt, másodiknál meg minden, de pl konkrét beágyazódást nem lehet érezni, hiszen tudni sem lehet, mivel nem egy pillanatnyi dolog, hanem napokig tartó folyamat.
Szúrkálás az teljesen normális terhesen és nem terhesen is. Nekem mensi előtt is gyakran van.
Egyszerűen nincs olyan fix tünet, jelenség ami csak a terhességre jellemző. NINCS.
Így a tünetekre nem lehet alapozni, sem arra, hogy most van új tünet sem arra, hogy épp minden tünet elmarad. Már csak induljunk ki abból, hogy minden ciklus más.
Ezek ellenére sok sikert nektek. Várakozni sosem könnyű és mindent észreveszünk, mert jobban figyelünk.
Szia! Nekem volt 6beültetésem, egyiknél ezt éreztem másiknál azt, volt olyan is hogy végig semmit nem éreztem. Amikor s ikeres volt a beültetés pl akkor is pont semmit nem éreztem. Csak a hcg szintet láttuk véreredményből még "nemvárt"után is 2héttel
Szóval én nem nézném ezeket a jeleket hol mit érzel csak bezavar, hamis reményt kelt
Kitartást és remélem mielőbn sikerrel jártok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!