Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódást lehet érezni?

Beágyazódást lehet érezni?

Figyelt kérdés

Ma van a 9.dpo es ugyanazon az oldalon szurkal a petefeszem,amelyikben ebben a honapban az ovulaciot ereztem.

Esetlet ez beagyazodas?Mas tunetem nincsen.

2020. jún. 13. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
Nem, nem lehet érezni. De itt mindig van, aki azt írja, márpedig ő érezte. Az csak pms, és nem lehet nekik megmagyarázni :) neked is pms-ed van.
2020. jún. 13. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Már nem azért, de nem a petefészkedbe ágyazódik be :D Azt nem ott fogod érezni, bár konkrétan érezni nem lehet, pici vér cseppet szoktak néhányan tapasztalni.

A szúrkálás teljesen normális tünete annak, hogy volt tüszőrepedés és az ott maradt folyadék feszít. Ez vagy távozik majd mensivel, vagy terhesség esetén marad amíg a méhlepény ki nem fejlődik 9-12. hétig

Ha terhes leszel a szúrkálást a méhed körül fogod érezni köldök alatt, tenyérnyi területen.

2020. jún. 13. 13:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom,pms tuneteim sosincsenek :)
2020. jún. 13. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Én vártam mint a messiás, de semmi hasszurka nem volt, sem barnazas... Egy biztos, 7. Dpo-n egesz nap ment a hasam, csak ezen az egy napon pedig nekem sosem szokott (csak betegseg eseten, de akkor napokig)!

Én biztosra veszem, hogy a beágyazódás miatt volt a hasmenés! :)

6+3hkm

2020. jún. 13. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy sisincs az nem jelenti, hogy soha nem is lesz. Pl nekem amint teherbe estem (missed ab lett sajnos) utána aztán volt minden tünetem. Mióta túl vagyok egy szülésen, azóta a peteérést brutálisan érzem, pedig előtte 15 évig soha nem éreztem, azt se tudtam, hogy lehet érezni. Ovu után meg hol vannak tünetek hol nincsenek. Ha neked 30 évig szuper napra, órára pontos ciklusaid lennének, az is megtud változni hirtelen. Minden esetre, ez pms tünet, sőt orvosilag ami mensi előtt van az pms tünet EZ a neve.
2020. jún. 13. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Második terhességemben vagyok. Egyiknél se éreztem a beágyazódást. Egy dolog volt más most mint korábban a ciklus végén, hogy nem egy héttel korábban kezdett fájni a mellem a menstruáció előtt, hanem össze vissza egy egy napra elkezdett csomósodni középidő után pár nappal.
2020. jún. 13. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én az egészből semmit nem éreztem, teljesen olyan volt minden, mint mikor megjön. Csak most nem jött meg. Most vagyok 1 héttel az első halvány de egyértelmű pozi teszt után, még mindig azt érzem, hogy meg akar jönni. Ami kezd más lenni, hogy folyamatosan fáradt vagyok, este úgy el alszok, mint akit kiütöttek és hirtelen jön rám a mindent elsöprő éhenhalok érzés.
2020. jún. 14. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!